Concert inedit cu Sonatic la Timişoara. Vezi cum au cântat membrii trupei...

Concert inedit cu Sonatic la Timişoara. Vezi cum au cântat membrii trupei timişorene FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Membrii trupei Sonatic au susţinut un concert numit Manipulare, la Timişoara
Membrii trupei Sonatic au susţinut un concert numit Manipulare, la Timişoara

Timişorenii de la Sonatic au oferit un recital surpriză vineri seara, în Curtea cu Castan a Casei Artelor din Timişoara, apariţia lor fiind una …în spatele unei cortine. Desfăşurat sub genericul „Manipulare“, evenimentul a avut parte de un public entuziast care a savurat aşa cum se cuvine spectacolul sonor care a inclus melodii din cele două materiale discografice editate de timişoreni, „Sunt“ şi „Iluzii“.

„A fost un concert în umbră(e), în care am vrut să punem pe primul loc muzica, fără a avea un contact vizual direct cu publicul. A fost destul de greu pentru noi, dar am primit un feedback călduros, după fiecare piesă, şi simţeam că oamenii sunt acolo cu noi. Un concert prin care am vrut să subliniem ideea manipulării, a uniformizării şi a lipsei de identitate a societăţii în care trăim.


Pentru toamnă, pregătim un turneu în mai multe oraşe din ţară, iar apoi un concert de aniversare – 10 de ani de activitate Sonatic“, ne-a declarat solistul trupei, Bogdan Racz. Alături de el, din formaţie fac parte Mihai Berdeiu (chitară electrică), Radu Racz (chitară bass) şi Sorin Ghiniţă (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.