Concurență RECORD: 9 candidați pe un loc bugetat la specializarea Informatică din...

Concurență RECORD: 9 candidați pe un loc bugetat la specializarea Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Unde se mai fac înscrieri

0
DISTRIBUIȚI

calculator

Concurență record la una dintre specializările Universității de Vest din Timișoara. Este vorba de Informatică, unde aproape nouă candidați care au promovat BAC-ul se „bat” pe un loc bugetat. De altfel, la Facultatea de Matematică și Informatică se înregistrează cea mai mare concurență, și anume de 3,6 pe un loc bugetat.


O situație asemănătoare se înregistrează și la Facultatea de Sociologie și Psihologie. De asemenea, aproape trei candidați pe un loc bugetat se înregistrează și la Facultatea de Drept, iar la Facultatea de Fizică numărul locurilor disponibile îl depășește pe cel al înscrișilor. De altfel, Facultatea de Fizică este singura din cadrul UVT în care se mai fac înscrieri și marți, 26 iulie.

Când se organizează sesiunea de toamnă

În total, reprezentanții Universității de Vest din Timișoara transmit că aproximativ 4.650 de candidați s-au înscris pe cele 2.000 de locuri bugetate, cu o zi înainte de încheierea perioadei de admitere. Numărul înscrișilor este similar cu cel de anul trecut. Sesiunea de toamnă la Universitate de Vest din Timișoara se va desfășura la începutul lunii septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.