Firmele timișene, invitate în Serbia pentru a se promova în cadrul unui...

Firmele timișene, invitate în Serbia pentru a se promova în cadrul unui important târg de inovații. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

inocoop

Firmele din județ sunt invitate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș să participe la un important târg de inovații din Serbia pentru a se promova. Târgul de Inovații, Cooperare și Antreprenoriat INOCOOP va fi organizat în Zrenjanin, în perioada 25 – 27 august, iar în acest an a ajuns la cea de-a 17-a ediția.

Târgul se adresează producătorilor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea producţiei profitabile, a inovaţiilor şi cooperării, dezvoltarea antreprenoriatului, cu prioritate a întreprindelor mici şi mijlocii, cât şi dezvoltarea interregională şi transfrontalieră.

CCIA Timiș oferă firmelor din județ care doresc să participe la misiunea economică posibilitatea de a-și expune produsele într-un stand colectiv gratuit, cât și alte facilități legate de transport și cazare.


Manifestarea expozițională din Serbia este organizată de Camera Regională Economică Zrenjanin, Asociația Generală a Întreprinzătorilor din Zrenjanin şi Centrul Turistic al Oraşului Zrenjanin și oferă posibilitatea de a crea noi contacte de afaceri cu posibili furnizori și clienți și de a participa la evenimentele conexe organizate în cadrul expoziției: conferințe, seminarii, mese rotunde.

Informaţii suplimentare și înscrieri de participare la tel. 0372.185.285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana STOIANOV – referent specialitate CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.