Grindeanu taie şi spânzură în CJ Timiş: a cerut demisia directorilor cu...

Grindeanu taie şi spânzură în CJ Timiş: a cerut demisia directorilor cu probleme penale sau care au făcut campanie electorală

0
DISTRIBUIȚI

consiliul judetean timis (4) sorin grindeanu

Uns miercuri preşedinte al CJ Timiș, Sorin Grindeanu, şi-a intrat rapid în rol şi s-a pus pe treabă. Prima lui preocupare a fost să cureţe CJT şi instituţiile subordonate de șefi care nu respectă legea.


În acest sens, Sorin Grindeanu a ținut o primă ședință operativă în care a le-a transmis subordonaților săi exigențele sale pentru următorii patru ani.

Acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro că „eu nu am avut multe solicitări şi nici nu am cerut demisii nimănui. Eu le-am cerut tuturor șefilor și, haideți să folosim un termen popular, «șefuților» să se autoevalueze conform legii. Le-am cerut să se gândească dacă au făcut campanie electorală, dacă au probleme de natură penală, iar dacă au probleme de natură penală să facă un pas în lateral”.

Grindeanu spune că șefii de muzee sau direcții din subordinea CJT au avut o viață simplă în mandatul lui Titu Bojin, asta după ce aceștia au fost convocați la numai trei ședințe operative în patru ani. Social-democratul a promis că va remedia și această situație. „Având în vedere că mi s-a spus că în ultimii patru ani au avut loc doar două sau trei ședințe, am dispus ca în fiecare luni la ora 10 să avem şedinţă operativă”, a adăugat preşedintele CJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.