Nicolae Robu îi acuză pe cei nemulțumiți de Semaforișoara că sunt pesediști,...

Nicolae Robu îi acuză pe cei nemulțumiți de Semaforișoara că sunt pesediști, intoxică și vor răul Timișoarei. Vezi ce explicație are pentru traficul greoi

8
DISTRIBUIȚI

nicolae robu pressalert 3

Primarul Nicolae Robu, a postat, în această seară, un nou text fluviu pe contul său de Facebook în care explică faptul că nu semafoarele instalate în oraș sunt de vină pentru traficul îngreunat, Timișoara fiind acum numită și Semaforișoara. Liberalul consideră că toți cei nemulțumiți de modul în care funcționează sistemul de trafic management sunt ”aceiași psd-iști care n-au făcut în lungul timpului decât rău Timișoarei și timișorenilor, cu aceleași porta-voci din mass media, oameni de nimic, fără legătură, de fapt, cu jurnalismul, niște paraziți sociali până la urmă, care trăiesc din taxe de protecție și taxe de asmuțire, intoxică populația legat de un alt proiect major al orașului”.

Robu are propria sa explicație pentru cum se circulă în oraș – ”este adevărat că în Timișoara se circulă greoi în această perioadă, dar asta nu din cauza „semafoarelor inteligente”, cum spun intoxicatorii, ci din cauza lucrărilor aflate în execuție și în mod special pentru că unul din cele mai importante trasee de trafic auto, Pasajul Jiul-Circumvalațiunii, este închis!”.


Pentru că sistemul de trafic management este, conform edilului, în faza de probe, acesta a cerut timișorenilor să lase specialiștii să se ocupe și să se abțină la a mai comenta până în 1 noiembrie 2016, iar ”dacă, prin absurd, la 1 Noiembrie, vom constata că unele lucruri nu vor fi în regulă în noul sistem de semaforizare, atunci evident că vom cere remedieri, făcând uz de toate pârghiile legale pentru ca în timpul cel mai scurt totul să fie în parametrii propuși”.

Până atunci, primarul Timișoarei a cerut nemulțumiților ”să avem răbdare și să nu luăm în seamă materialele de intoxicare promovate de niște mizerabili deghizați în jurnaliști (ca să vă faceți o idee cu ce fel de oameni avem de-a face: unul dintre ei, cel mai înverșunat la ora actuală, e adevărat, și pe fondul perspectivei falimentului urmare a audienței tot mai scăzute, mi-a spus, acum câteva luni, de față cu martori: „vezi că e pentru ultima oară când ai intrat fără bani”. Și a fost pentru ultima oară, eu neconcepând să fac compromisuri, să fac concesii mizerabililor!)”.

8 COMENTARII

  1. Asta e nebun…. ce are Jiul cu semafoarele de pe Take Ionescu înspre Modern. Eu unul m am saturat ca maimuțoiul asta sa ne facă în toate felurile pe cei care nu suntem de acord cu el. Sa faci 15 minute de la intrarea din oraș în zona Modern pana Cardinale e de vina pasajul Jiul. Cunoaște asta orașul? ??? Cel mai tare semafor posibil este la intersecția Înfrățirii cu Take Ionescu. .. intermitent de dreapta cu ditamai semaforul pentru înainte și la dreapta unde înainte poți doar dacă sari peste scuarul delimitator… mare boul ești …. oricum cei care comentează sunt cei care nu te mai suporta și nu au nimic de a face cu PSD ul … dacă aveau ieșeau la vot și tu erai acum istorie

  2. ce om prost.. un om care nu poate accepta o critica, mai ales cand ii clara situatia.. „semafoare inteligente” – ce bataie de joc… aia ar fi insemnat sa fi avut senzor.. atunci era altceva, dar tot nu era nevoie de mare majoritate dintre ele. In Germania exista „technologia” asta de peste 10-15 ani chiar si in orasele mici/mijlocii.. si nu e mare lucru in plus, dar functioneaza intradevar eficient.

  3. dar daca vor ingreuna traficul si dupa 1 septembrie, le va scoate, nu ? este f important, sa recunoastem gresala, si sa reparam nebunia asta cu semafoarele !

  4. A fost un singur interes în montarea semafoarelor acela de plata a unei sume imense către firma care a livrat și a montat aceste semafoare cu bani europeni . Ce nu înțelegeți . Treaba I simpla sau unflat anumite conturi .în rest îi doare n șpiț. Se fura din bani cu tupeu și nesimțire la maxim .

    • Centura nu tine de primar respectiv de bugetul local, nici daca era miliardar si dadea bani din buznarul lui nu putea sa o faca.

  5. unica ,,realizare ” a acestui primar de pana acuma este umplerea orasului de semafoare .In rest un mare ZERO.NICI MACAR BATALIA CU TANTARII SI CU MUSTELE NU A CASTIGAT-O,in schimb banii s-au cheltuit .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.