Nicolae Robu are un nou consilier personal. Vezi cine este Cătălin Iapă...

Nicolae Robu are un nou consilier personal. Vezi cine este Cătălin Iapă şi cum s-a înfruptat din bani publici

3
DISTRIBUIȚI

catalin iapa 1

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, are un nou consilier personal. Aflat la cel de-al doilea mandat, edilul Timișoarei a fost părăsit de doi dintre oamenii care l-au sfătuit în perioada 2010-2012.


Este vorba despre secretarul PNL Timiș, Marian Vasile, care este și consilier județean și despre Robert Kristof, care a coordonat Incubox și care ulterior din postura de consilier al primarului Robu a ajuns candidat pe lista PNL pentru Consiliul Local Timișoara, pe un loc eligibil. Pentru noul mandat, cei doi au decis să nu îşi reînnoiască contractele.

Unul din cele două locuri vacantate a fost ocupat de Cătălin Iapă, fostul șef al Asociației TID – Tineri în Dezvoltare, un ONG înființat în anul 2012, care în 2013 primea peste 27.000 de lei de la bugetul local, pentru proiecte de tineret finanțate de Primăria Timișoara. Ca o pură coincidență, Iapă a fost student la Universitatea Politehnica, unde Robu a avut două mandate de rector. Ulterior, Cătălin Iapă a condus și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, care gestionează proiectul Timișoara Capitala Tineretului din România. Nu numai puțin de 400.000 de lei din bani publici au fost alocați pentru a susține evenimentele organizate în cadrul proiectului. Din echipa de consilieri ai primarului Nicolae Robu mai fac parte și Dorel Borza și Ionuț Nasleu.

Sursa foto Facebook

3 COMENTARII

  1. Nu este nici o coincidenta, Iapa Catalin a fost seful ligii de la AC- facultate la care Robu era profesor. Acest Iapa s-a remarcat din studentie ca senator si implicit alegator de decan si rector, dar cel mai important s-a remarcat ca un lingau ca toti ceilalti.
    Nu va mirati, in acest caz nimic nu e intamplator, dumnealor se cunosc de mult si relatia e una de profesor-discipol, adica de sef-lingau, ca daca era mare inginer ajungea pe la o firma ceva nu sugea bani publici pentru nimic realizat.

  2. Acest baietas face parte din structurile ,,lingilor” de la Politehnica, pe calea ramificarii de la Bodin incoace… E doar o unealta in mainile celor care au anumite scopuri (si evident, e recompensat pt. asta)… ei formeaza un grup, o filiera intreaga acolo… traiasca reprezentarea studenteasca de la nivelul Politehnicii, si nu numai! (pregatiti-va sa ii vedeti intai vedete locale si apoi parlamentari) 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.