Numărul de polițiști locali din Timişoara crește. Vezi care este explicația și...

Numărul de polițiști locali din Timişoara crește. Vezi care este explicația și ce semnătură pompoasă are directorul Cojan

1
DISTRIBUIȚI

masina politia locala timisoara

Printr-un proiect de hotărâre de consiliu local se prevede o nouă schimbare de organigramă, numărul angajaților de la Poliția Locală Timișoara urmând să crească. În document se arată că „Direcţia Poliţiei Locale Timişoara are în prezent un număr de 356 posturi, avizate şi aprobate conform H.C.L. nr. 7/02.02.2016, din care 332 posturi sunt ocupate şi 24 posturi vacante (3 funcţii publice de conducere şi 21 funcţii publice de execuţie). În urma discuţiei avute cu domnul Primar, s-a stabilit ca în cadrul instituţiei să existe în prezent doar un număr de 40 de posturi vacante. Astfel, în aceste condiţii, vor fi înfiinţate un număr de 16 posturi noi vacante (24 posturi vacante existente + 16 posturi nou înfiinţate = 40 posturi vacante).


Menţionăm că din totalul de 16 posturi propuse pentru înfiinţare, un număr de 15 posturi (94 %) sunt destinate pentru a desfăşura activităţi efectiv pe teren, în domeniul ordinii publice. Ca urmare a modificărilor propuse, respectiv înfiinţarea a 16 posturi noi vacante, numărul total de posturi pentru Direcţia Poliţiei Locale Timişoara va fi de 372 posturi încadrându-ne în numărul maxim de posturi stabilit pentru ordonatorul principal de credite, Primăria Municipiului Timişoara. În acest sens, la rectificarea bugetară din cursul anului 2016, vor fi propuse pentru aprobare cheltuieli de personal pentru cele 16 posturi vacante nou înfiinţate”. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că, în timpul administrației Robu, salariile polițiștilor locali din Timișoara au crescut cu aproape 50% în primii trei ani de mandat ai primarului.

Practic, prin noua organigramă se va înfiinţa un compartiment de evenimente, în subordinea Biroului de Reclamaţii şi mai multe posturi vor fi transformate. Detalii privind reorganizarea puteţi consulta aici.. În ton cu moda lansată de Nicolae Robu, care semnează comunicatele de presă sau postările de pe Facebook cu titlurile de profesor, doctor şi inginer, directorul Poliţie Locale, Dorel Cojan, a semnat anexele Director Executiv Adjunct Jurist Economist Dorel Cojan.

1 COMENTARIU

  1. Cojan … o nulitate … cine a avut de a face cu el, cine l a avut sef sau coleg, stie … semianalfabet, agramat … s a tarat o viata in sistemul bugetar si l a pacalit … e imaginea a ceea ce se intampla in Romania … nonvaloare cu functie … groaznic … economist, jurist … insulta la adresa celor care au invatat si muncit ptr asemenea titluri …
    D le primar: „spune mi cu cine te insotesti, ca sa ti spun cine esti!”
    Sarmana Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.