OFICIAL ACS Poli Timișoara va juca în Liga 1. Ce au declarat...

OFICIAL ACS Poli Timișoara va juca în Liga 1. Ce au declarat reprezentanții LPF

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli CFR Cluj (15)

Falimentul Rapidului, salvarea echipei susținută de autorități la Timișoara: Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât în cadrul Adunării Generale care a avut loc astăzi că ACS Poli Timişoara este echipa care va participa în sezonul următor de Liga 1 în locul giuleștenilor.

Iustin Ştefan, secretar general al LPF, a explicat şi de ce s-a luat această decizie: clubul Rapid nu poate legitima jucători şi nu poate aduce antrenori.

„Adunarea Generală a oferit trei soluţii în cazul Rapidului: situaţia în care cererea este admisă, cea în care este respinsă şi cea în care se amână cererea.


Ne aflăm în ultimul caz, ceea ce înseamnă că ACS Poli Timişoara va participa în Liga 1. Rapid este în faliment şi are o capacitate de exerciţii restrânsă. Asta înseamnă că singurele acte pe care le poate face clubul sunt cele de dizvolare. Înseamnă că nu pot aduce jucători sau antrenori. Rapid se află în plină procedură de dizolvare”, a declarat Iustin Ştefan, secretarul general al LPF, în cadrul unei conferinţe de presă.

ACS Poli va juca luni în prima etapă a noului sezon de Liga 1, pe teren propriu, cu FC Botoșani, de la ora 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.