Ovidiu Șandor pune Timișoara pe harta dezvoltărilor ”verzi” din România. Vezi din...

Ovidiu Șandor pune Timișoara pe harta dezvoltărilor ”verzi” din România. Vezi din ce alt proiect al său s-a inspirat

0
DISTRIBUIȚI
Ovidiu Șandor
Ovidiu Șandor

Antreprenorul Ovidiu Șandor pune Timișoara pe harta dezvoltărilor ”verzi” din România. Conform unei analize a pieței de birouri din țara noastră, Timișoara nu are încă un proiect în top 10 dezvoltări verzi. Are însă un model de urmat, și care va fi pus în practică în curând.

Practic, Cluj-Napoca este singurul oraș din afara Capitalei care are un proiect în topul celor mai verzi trei dezvoltări imobiliare pe segmentul office. Este vorba de aproape 40.000 mp dezvoltați și încă 17.000 mp în construcție și un rating de 78,48 puncte, echivalentul ratingului Excellent. The Office Cluj-Napoca este un complex dezvoltat de timișoreanul Ovidiu Șandor. Acesta face la Cluj este a doua cea mai ”verde” clădire de birouri din România.

Șandor a făcut public faptul că The Office Cluj-Napoca va fi model și inspirație pentru noul său proiect dezvoltat la Timișoara.


“Prin investițiile noastre atât la Cluj cât și la Timișoara, am arătat că putem dezvolta business sustenabil și inovativ în orașele secundare. La Cluj, ne-am propus să construim o clădire de generație nouă și am reușit. Acum, cu City Business Centre închiriat în întregime, a venit momentul unui concept inovativ, adaptat la specificul Timișoarei. Adăugând și componenta rezidențială, proiectul va fi cea mai importantă și complexă investiție imobiliară din regiunea noastră”, a declarat Ovidiu Șandor, antreprenor și dezvoltator timișorean.

Conform BuildGreen Romania, unul dintre cei mai mari auditori energetici, România a cunoscut o dezvoltare exponențială în această direcție în ultimii ani și a devenit o piață extrem de atractivă, astfel încât proiectele imobiliare lansate au implementat un standard ridicat în ceea ce privește procesul de construcție și tehnologiile. Cu peste 500.000 mp de proiecte în diverse etape, Capitala dominând, piața de birouri din România se află într-un proces de dezvoltare accelerată, fiind unul dintre cele mai active segmente imobiliare la nivel local. În ciuda unei prezențe masive a proiectelor din București, orașul de pe Someș este bine reprezentat în topul celor mai mari dezvoltatori, prin investițiile realizate de fondurile de investiții sau antreprenori locali.

Cea mai verde clădire de birouri din România este Floreasca Park, dezvoltată de Portland Trust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.