Pasajul Jiul se închide COMPLET de la 1 august. Vezi HARTA cu...

Pasajul Jiul se închide COMPLET de la 1 august. Vezi HARTA cu restricțiile de trafic

0
DISTRIBUIȚI

pasajul jiul (2) vechi

Noi informaţii legate de stadiul lucrărilor de la pasajul Jiul din Timişoara au fost oferite, astăzi, de primarul Nicolae Robu. Proiectul în valoare de 17.700.000 de lei este realizat de firma PORR, cu fonduri de la bugetul local. Dacă totul merge ca la carte, şantierul ar trebui să fie finalizat în 14 luni.

„După cum ştiţi, avem o lucrare extrem de importantă de mare anvergură în derulare, lărgirea la cinci benzi a trecerii pe sub calea ferară la Pasajul Jiul, lărgirea la patru benzi a străzii Jiul şi amenajări conexe: piste de biciclete, trotuare.


Şi intersecţia va fi diferită faţă de cum este ea la ora actuală. Lucrările sunt demarate, avem organizarea de şantier pe strada Jiul, sunt intervenţii de pregătire a lucrărilor la pasajul propriu-zis şi în zona de promiximitate şi luni, 1 august 2016, vor începe lucrările efective la pasaj. Prin urmare, pentru că acolo se vor instala utilajele de forare se va închide complet circulaţia şi prin pasaj şi pe strada Nera. Totodată va intra în vigoare planul de semnalizare cu modificările de circulaţie pe strada Brediceanu, pe Nemoianu şi în sensul giratoriu de la Spitalul de Copii. Vă reamintesc să firma PORR, care efectuează aceste lucrări, s-a angajat ca în 20 de zile să finalizeze aceste lucrări care necesită închiderea completă a traficului. Îmi exprim speranţa că firma se va ţine de cuvânt”, a declarat, astăzi, primarul Nicolae Robu. Detalii legate de restricţiile de trafic, dar şi legate de rutele ocolitoare puteţi consulta aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.