Ofertă pentru turiști în centrul istoric al Timișoarei – Piața Unirii, iluminată...

Ofertă pentru turiști în centrul istoric al Timișoarei – Piața Unirii, iluminată pe sfert, țânțari care atacă-n valuri

1
DISTRIBUIȚI

unirii intuneric 2

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, nu ratează nicio ocazie să se laude cum o să curgă turiștii râuri, râuri în municipiu. ”Centrul istoric al orașului, dincolo de valoarea sa vine şi cu oferta de agrement pentru oricine. Cred că este plăcut să stea la o terasă în centrul istoric”, spunea edilul.

Practic, situația este departe de a fi fericită pentru cei care vor să descopere orașul seara.


De săptămâni întregi, Piața Unirii este iluminată doar pe sfert, în zona Muzeului de Artă. Majoritatea lampioanelor nu funcționează din motive rămase necunoscute, chiar dacă administrația Robu a inaugurat centrul istoric reabilitat încă de anul trecut. Este o adevărată aventură să te plimbi pe aleile din piață, care, însă, nu au fost refăcute. Monumentul din centru pieței este pierdut în beznă, în timp ce trecătorii au noroc cu iluminatul artistic al câtorva dintre clădirile istorice.

Dacă te așezi la o terasă trebuie să te pregătești de atacurile în valuri ale țânțarilor care sfidează dezinsecția anunțată cu surle și trâmbițe. Dacă vrei să te lupți cu ei nu ai nicio șansă – farmacia din Piața Unirii și-a epuizat stocurile de soluții împotriva țânțarilor. Singura șansă – să părăsești cât mai repede zona care ar trebui să fie magnetul pentru turiști și nu numai.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.