POTOP la Făget. Mai multe case și străzi au fost inundate după...

POTOP la Făget. Mai multe case și străzi au fost inundate după o ploaie torențială

0
DISTRIBUIȚI

Poza inundatii 04

A „plouat” cu coduri galbene și portocalii de vreme rea în estul și centrul județului Timiș. Cel mai afectat a fost orașul Făget.


Aici, în urma unei ploi torențiale, apa a atins pe unele străzi și în unele curți chiar și 20 de cm. „25 de subofițeri și un ofițer au acționat în această seară la Făget pentru a scoate apa din 11 gospodării”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, Bogdan Mutu, purtător de cuvânt ISU Banat.

Din cauza cantității mari de precipitații, căzute într-un timp scurt, canalizarea a cedat și șase străzi din Făget au fost acoperite de apă. Pentru evacuarea apei, pompierii timișeni au acționat cu 4 autospeciale și mai multe motopompe. Potrivit ISU Banat, nu a fost cazul de persoane evacuate, situația revenind la normal la scurt timp după oprirea ploii.

Potrivit pompierilor, au fost semnalate inundaţii în Piaţa Libertăţii, strada Coriolan Brediceanu, Abatorului, Drumul Gladnei, parcuri, intrări în magazine şi alte câteva locaţii.

În satul Răchita din comuna Dumbrava, pompierii au fost solicitați să intervină pentru degajarea unui copac prăbușit pe carosabil din cauza vântului puternic.

sursa foto: arhivă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.