Provocare pentru amatorii de aventură pe două roți. Câți kilometri are traseul...

Provocare pentru amatorii de aventură pe două roți. Câți kilometri are traseul celei de-a doua ture cicliste bănățene din acest an

0
DISTRIBUIȚI

turaA doua tură biciclistă din acest an va avea loc sâmbătă, 16 iulie 2016, și nu va fi deloc una ușoară. Locul de întâlnire este Muzeul Satului, ora 8.00.

„Îi invităm pe toţi bicicliștii să ne însoţească de la ora 08.30 pe traseul: Muzeul Satului – Giarmata Vii – Giarmata – Ianova – Lac acumulare Ianova – Pădure Ianova – Herghelie Herneacova – Bencecu de Sus – Giarmata – Giarmata Vii – Muzeul Satului.


Lungimea traseului este de aproximativ 72 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 8 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu spre avansat, dată fiind distanța. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună”, transmite Romina Faur, reprezentanta „Verde pentru biciclete”.

Organizatorii anunță că traseul e accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. „Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă”, mai transmit organizatorii.

Detalii se obțin la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene.

Această tură bănățeană este a doua dintr-o serie de șase care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei „Verde pentru biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, în natură, pe biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.