Schimbare: lucrările la pasajul Jiul încep marți, drumul se blochează de luni....

Schimbare: lucrările la pasajul Jiul încep marți, drumul se blochează de luni. Vezi HARTA cu restricțiile de trafic

0
DISTRIBUIȚI

Pasaj Jiul Circumvalatiunii extindere

Devansare de termen în cazul începerii lucrărilor la pasajul rutier Jiul, anunţată de Primăria Timişoara la finele săptămânii. Municipalitatea a transmis că recent au fost obţinute toate avizele necesării pornirii lucrărilor de modernizare în una din cele mai tranzitate zone din oraş, pasajul Jiul. Teoretic, şantierul urma să fie deschis de marţi.

„Urmare a mobilizării foarte bune a constructorului și a factorilor de decizie, dar și pentru a câștiga o zi suplimentară de șantier într-o perioadă cu trafic mai puțin aglomerat, am decis devansarea primei faze de restricție de circulație în zona Pasajului Jiul, pentru data de luni, 18 iulie 2016. Restul termenelor ramân identice”, a transmis municipalitatea.

Prima fază de restricție de circulație se referă la închiderea completă pentru circulaţie a străzii Jiul.


Ca urmare, circulația între Splaiul Titulescu și Bulevardul Republicii se va desfășura pe strada Anton Seiller. Tot în prima etapă are loc şi închiderea bretelei de acces în Pasaj dinspre Bv. Republicii către Calea Circumvalațiunii.
Relația de dreapta de pe Bv. Republicii către Calea Circumvalațiunii se va face de la semafor.

În continuare, de la 1 august, va avea loc închiderea completă a pasajului Jiul pentru montarea utilajelor de forare. Tot luni va avea loc şi închiderea străzii NERA până la intersecția cu strada Sinaia. „Perioada de închidere completă a circulației prin Pasajul Jiul este de maxim 20 de zile, în funcție de evoluția lucrărilor termenul putând fi sensibil mai scurt. După această perioadă, prin pasajul Jiul se va circula pe o singura bandă pe sens”, a mai transmis municipalitatea.

plan de trafic jiul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.