Studenți din întreaga lume le prezintă timișorenilor mâncarea, muzica și dansul tradițional,...

Studenți din întreaga lume le prezintă timișorenilor mâncarea, muzica și dansul tradițional, în centrul orașului. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI
global village
Studenți din 13 țări participă la Global Village.

Tineri veniți din toate părțile globului pentru a studia la Timișoara își dau întâlnire cu oamenii curioși să afle mai multe informații despre țara din care provin.


Astfel, timișorenii care se vor afla în data de 25 iulie pe strada Mărășești vor avea parte de o călătorie în jurul lumii. Cu scopul de a sărbători multiculturalitatea și diversitatea, studenți din 13 țări se vor afla în centrul Timișoarei pentru a le povesti celor interesați despre obiceiurile, dansurile specifice, mâncărurile tradiționale, dar și despre alte elemente de cultură reprezentative din țările din care provin.

Acțiunea are loc în cadrul evenimentului „Global Village”, organizat de AIESEC Timișoara luni, între orele 18.00 – 22.00. „Ți-ai dorit vreodată să petreci mai mult timp într-un mediu internațional? Vrei să afli mai multe despre tradițiile unor țări uimitoare? Asta este șansa ta Global Village e un eveniment multicultural care aduce împreună studenți internaționali din: China, Turcia, India, Pakistan, Tunisia, Thailanda, Malaezia, Kazakhstan, Morocco, Marea Britanie, Hong Kong, Mexic și Grecia. Vei avea oportunitatea de a încerca mâncare tradițională, muzică și dansuri de pe tot globul”, transmit organizatorii.

Mai multe informații despre „Global Village” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.