Timișorenii, încurajați să renunțe la mașini și să descopere orașul pe două...

Timișorenii, încurajați să renunțe la mașini și să descopere orașul pe două roți. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

verde pentru biciclete

Locuitorii din capitala Banatului sunt încurajați să renunțe la mașini, autobuze, troleibuze sau tramvaie, preț de câteva ore, pentru a descoperi orașul și pe două roți. Astfel, vineri, 23 iulie, „Timișoara – Capitala Tineretului din România” vă provoacă să descoperiţi orașul într-o cursă pe roţi, cu scopul de a demonstra că „frumuseţea oraşului se vede mai bine de pe două roţi decât dintr-un spaţiu închis, pe patru roţi”.

Care este traseul

Prin urmare, dacă aveţi biciclete, trotinete, role sau skateboard-uri, sunteți așteptați vineri, la ora 17.00, la Casa Tineretului din Timişoara.


De acolo, participanții pornesc într-un traseu la finalul căruia se opresc în parcare la Decathlon, unde îi aşteaptă multe surprize şi premii.

Traseul plimbării este Casa Tineretului-Complexul Studenţesc-Piaţa Victoriei-Piaţa Unirii-Iulius Mall-Decathlon. Vă reamintim că Timișoara este prima capitală a tineretului din România. Timp de un an de zile, din mai 2016 până în mai 2017, tinerii și organizațiile de tineret sunt așteptați să se implice în activități și proiecte, pentru a transforma capitala Banatului și a o pune pe harta orașelor tinere din România și din Europa.

Mai multe informații despre acțiune sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.