Transfer POLISPORTIV la SCM Politehnica Timișoara. A sosit un tânăr român format...

Transfer POLISPORTIV la SCM Politehnica Timișoara. A sosit un tânăr român format în Hexagon

0
DISTRIBUIȚI
995385_922806184481728_5327264874308963559_n
Alexandru Gurănescu, în acțiune la Brașov. Foto: Facebook

SCM Poli Timișoara și-a completat lotul pentru ediția cu participare la nivel continental. După aducerea a nu mai puțin de patru ex-iugoslavi, Pero Milosevic va avea sub comandă și un nou jucător român. Alb-violeții au anunțat azi transferul sub formă de împrumut al tânărului Alexandru Gurănescu, un inter dreapta care a început activitatea sportivă practicând rugby-ul.

Gurănescu (19 ani) va fi jucătorul lui Poli în acest sezon.


Timișorenii l-au împrumutat pe jucătorul crescut în Franța de la Centrul Naţionat Olimpic de la Braşov. La CNOT, Alex a sosit după aventuri în handbalul juvenil din Hexagon, la grupări precum Torcy HB Marne La Vallée și centrul de juniori de la Usam Nîmes. Anul trecut el a evoluat la Brașov în eșalonul secund și un fapt interesant e că până la 15 ani a practicat un alt sport cu balon, dar cu cel oval.

Conform SCM Politehnica Alexandru Gurănescu a fost adus pentru a-i crea concurență lui Marko Simovic, un alt nou sosit la echipă pe postul de inter dreapta. La Poli au mai venit în această vară Vuk Milosevic, Filip Marjanovic și portarul Adam Savic.

SCM Poli va debuta în noul sezon al Ligii Naționale în weekend-ul 26-28 august la HC Dobrogea Sud Constanţa, chiar echipa care era să i-l ia pe Fenici. Primul meci acasă va fi cu Dunărea Călăraşi, acolo unde au ajuns însă trei ex-timișoreni: Irakli Chikovani, Iulian Halcă şi Mihai Timofte. În Cupa EHF, primul meci cu Põlva Serviti, campioana în exercițiu a Estoniei, va avea loc la Timișoara, pe 3 sau 4 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.