Un timișorean, alături de selecționerul Christoph Daum în Germania. La ce eveniment...

Un timișorean, alături de selecționerul Christoph Daum în Germania. La ce eveniment de renume în lumea tehnicienilor participă

0
DISTRIBUIȚI
14695561558dc3bee7
Sandu Tăbârcă (foto, dreapta), alături de selecționerul Christoph Daum. Foto: frf.ro

Selecționerul României a fost prezent ieri la Fulda, în Germania, unde are loc cel mai mare congres internațional al antrenorilor de fotbal.


Alături de Christoph Daum s-a aflat Christos Papadopoulos, noul specialist FRF în pregătirea fizică, dar și timișoreanul Sandu Tăbârcă, în prezent coordonator al loturilor naționale de juniori și tineret.

Christoph Daum, noul antrenor al echipei naționale, a fost invitat să le vorbească cursanților de la Internationalen Trainerkongress (ITK) 2016. Nu mai puțin de 100 de antrenori din toată lumea și 900 din Germania participă la evenimentul de marcă al Bundes Deutscher Fussball-Lehrer (BDFL).

Printre cursanți se numără și Sandu Tăbârcă, tehnicianul timișorean în vârstă de 51 de ani, care în prezent coordonează loturile de tineret și juniori ale FRF. Fost antrenor la Rapid și Gloria Bistrița, Tăbârcă își începuse cariera la Amstetten, în ligile inferioare din Austria, club cunoscut în Banat ca destinație predilectă a foștilor fotbaliști ai UMT-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.