Vară fierbinte pentru timişorenii de la JazzyBIT. Vezi unde vor susţine concerte

Vară fierbinte pentru timişorenii de la JazzyBIT. Vezi unde vor susţine concerte

0
DISTRIBUIȚI

 

Timişorenii de la JazzyBIT au parte de o vară fierbinte, cu concerte în cadrul unor festivaluri binecunoscute
Timişorenii de la JazzyBIT au parte de o vară fierbinte, cu concerte în cadrul unor festivaluri binecunoscute

După ce la începutul lunii iulie au fost invitaţi să susţină concerte în cadrul festivalurilor Street Food Festival de la Cluj şi Gărâna Jazz Festival (Poiana Lupului) – loc unde au cântat pentru a treia oară în ultimii patru ani – , cei trei muzicieni care alcătuiesc trio-ul timişorean JazzyBIT se pregăteşte pentru un recital la Bucureşti, care va avea loc la sfârşitul săptămânii, în cadrul evenimentului Marele Picnic Shorts Up.

Evenimentul va avea loc vineri 29 iulie la Grădina Botanică din Bucureşti.


Timişorenii au fost invitaţi să susţină un concert şi în cadrul festivalului Untold care se va desfăşura la Cluj, recitalul lor urmând să se desfăşoare în data de 6 august de la ora 19 la scena Forrest by BT. Seria concertelor susţinute de JazzyBIT continuă în data de 19 august cu un recital care va avea loc în cadrul festivalului Green Island de la Ghioroc. F

ormaţia timişoreană JazzyBIT a lansat la începutul acestui an, cel de-al doilea album „Horizon“. Trupa compusă din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) a optat să înregistreze acest material disografic în Budapesta, la renumitul studio SuperSize Recording, unde au avut parte de condiţii excelente. Cele șapte piese compuse de JazzyBIT pentru “Horizon” s-au născut între vara lui 2014 și septembrie 2015, când au fost înregistrate, mixate și masterizate de către Bence Brucker în doar cinci zile, la binecunoscutul studio din capitala Ungariei. Albumul este publicat la EM Records, casa de discuri a cunoscutei vocaliste de jazz Elena Mîndru, actualmente stabilită în Finlanda.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.