Accident GRAV în Timiș: o tânără a murit şi un băiat este...

Accident GRAV în Timiș: o tânără a murit şi un băiat este în stare gravă dupa ce au fost loviți de un terorist al șoselelor. Vezi ce au descoperit polițiștii despre șoferul ucigaș UPDATE 1 Decizia anchetatorilor

1
DISTRIBUIȚI

 

politia rutiera razie 11

Accident tragic pe o șosea din Timiş: o tânără de 16 ani şi-a pierdut viaţa, iar un băiat de 17 ani este în stare gravă la spital după ce au fost loviţi în plin de un şofer băut şi fără permis.

Accidentul a avut loc în satul Iosif, care aparține de comuna timişeană Liebling, duminică seara, în jurul orei 23.00.


Cei doi tineri se aflau pe bicicletă, şi mergeau pe drumul judeţean 693D. Un şofer de 43 de ani, care venea din spate, nu i-a observat la timp şi i-a lovit în plin.

În urma impactului, fata a murit pe loc, iar băiatul a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital. Poliţiştii sosiţi la locul accidentului l-au testat pe şofer cu etilotestul, iar rezultatul a fost 0,80 mg per litru alcool pur în aerul expirat. În plus, oamenii legii au aflat, în urma verificărilor, că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, cei doi bicicliști nu purtau veste reflectorizante.

Bărbatul a fost luni audiat la sediul Poliţiei din Deta. El s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără permis.

Foto: Arhivă

UPDATE 1 După audieri, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează ca, mâine, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.