ACS Poli așteaptă replica CFR-ului, echipă care s-a distrat cu Astra. Unul...

ACS Poli așteaptă replica CFR-ului, echipă care s-a distrat cu Astra. Unul dintre elevii lui Ionuț Popa a fost la un pas să părăsească clubul

0
DISTRIBUIȚI
ACS Poli CFR Cluj (3)
Robert Elek s-ar fi răzgândit legat de o plecare de la ACS Poli Timișoara

ACS Poli Timișoara se pregătește de un nou joc pe teren propriu, al treilea consecutiv în Liga I. Bănățenii au respirat altfel după victoria cu CSU Craiova, dar au parte de un nou duel dificil, de această dată în compania CFR-ului din Cluj. Mai mult, nici pentru acest meci Ionuț Popa nu are tot lotul la dispoziție.

”După jocul cu Craiova am încercat să revenim cât mai repede la condiții de pregătire… Am semne de întrebare legate de puterea jucătorilor de a duce aceste două competiții: campionatul și Cupa Ligii. Am jucat șase meciuri. În 7 e Cupa Ligii… Suntem singura echipă care nu vom avea 72 de ore de recuperare. Nu vreau să insinuez că s-ar face intenționat, dar suntem și noi oameni”, a declarat Ionuț Popa.

Clujenii vin după un succes devenit și mai răsunător după rezultatul de aseară al Astrei, trupa lui Marius Șumudică cedase cu 1-5 în Gruia în runda trecută. ”Cu CFR e un meci la fel de important ca și celelalte, CFR, Steaua și Dinamo au arătat cel mai bun fotbal, au de 2-3 ani aceeași jucători, omogenizare bună, sistem interesant, jucători de calitate, are și gabarit, străinii au determinare fantastică, e un meci foarte complicat. Băieții s-au pregătit la fel de serios, cred că vor lupta extraodinar, vor face dovada unei determinări, altfel nu ținem aproape de ei”, a mai spus Popa.


Problemele de lot nu-i ocolesc pe timișoreni. Poparadu a făcut entorsă la antrenament. ”Vom încerca o schimbare de sistem. A reluat antrenamentele Străuț, Drăghici, Pedro are 2-3 zile cu echipa, se antrenează bine. Scutaru, bravo lui că trage de el și se menține bine”, a precizat antrenorul lui ACS Poli. Situația lui Străuț e mai complicată, el are o amendă și e suspendat din cauza acesteia. Inițial acesta credea că suma de 3.600 lei la FRF pentru cartonașe trebuie plătită de fostul său club, Baia Mare.

Elek s-a răzgândit după ce voia să plece

Ionuț Popa a explicat azi că cei trei jucători trimiși la echipa a doua pot reveni în echipă. Robert Elek a făcut-o deja, jucătorul s-ar fi răzgândit și în privința unei plecări. ”A fost și dorința lui să plece, s-a schimbat e jucătorul nostru și își duce contractul până la sfârșit. A fost tot dorința lui să rămână, noi am respectat dorința”, a spus Ioan Miculaș, managerul sportiv al echipei.

”Jucătorii nu sunt excluși din lot. Au fost trimiși să se antreneze cu echipa a doua. Am ținut cont de părerea juc. Întregul grup, m-a rugat să iau atitudine, am avut discuții pro și contra cu Miculaș, Drăgoi. Antrenorul trebuie să-și apere jucătorii. Îi acoperi noaptea, dimineața le mai dai o palmă la fund. Elek a fost chemat la pregătiri, așa cum m-am ținut de cuvânt urmează să se integreze și ceilalți doi”, a conchis Ionuț Popa. Doman a fost oricum suspendat runda trecută, în timp ce Neagu a dezamăgit cu FC Botoșani.

Ioan Miculaș a comentat și demisia directorului sportiv Ovidiu Maier, a cărui funcție o va ocupa probabil interimar: ”Domnul Ovidiu Maier e în concediu, există intenția de a părăsi, dar nu e nimic scris…”. Timișorenii au încercat să modifice ziua de disputare a partidei de la Voluntari, din 10 septembrie, dar au fost refuzați, la fel ca în cazul partidei cu Botoșani.

Partida ACS Poli Timișoara – CFR Cluj 1907 se dispută mâine, de la ora 18.30, în etapa a VI-a a Ligii I. Ardelenii au 2 puncte din cauza depunctărilor, bănățenii -11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.