ACS Poli, AMENDATĂ pentru datoriile către Claudiu Belu. Ce noi sancțiuni riscă...

ACS Poli, AMENDATĂ pentru datoriile către Claudiu Belu. Ce noi sancțiuni riscă clubul timișorean dacă nu-și plătește restanțele

1
DISTRIBUIȚI
Claudiu Belu mai are bani de primit de la ACS Poli
Claudiu Belu mai are bani de primit de la ACS Poli

Timișorenii au noi probleme din cauza situației financiare. ACS Poli nu și-a achitat restanțele față de Claudiu Belu și a primit o amendă de 3.000 de lei de la Comisia de Disciplină a FRF. Mai mult, formația bănățeană din Liga I riscă să fie depunctată din nou dacă nu-și plătește în următoarea lună toate datoriile acumulate până la 30 iunie.

ACS Poli nu a putut respecta nici termenul dictat săptămâna trecută la comisiile FRF.


Astfel, pentru neexecutarea unei hotărâri CNSL, legată de datoriile către Claudiu Belu, clubul timișorean a fost sancționat în baza art. 24.c.1.a din RSTJF, conform lpf.ro. Pe baza regulamentului timișorenii au primit o amendă de 3.000 de lei, cuantumul cel mai mic prevăzut pentru această situație, dar are de asemenea cinci zile la dispoziție să efectueze plata către jucător. Altfel, următorul termen e stabilit pentru 21 septembrie. Conform surselor noastre datoria către Belu e de 3.700 lei. Nu e o sumă mare, dar clubul duce lipsă de lichidități în continuare. O altă situație care ”arde” e datoria mai mare către Daniel Stanciu care era de 6.700 de lei, în acest caz CNSL a dat termen 7 septembrie.

Gruparea timișoreană riscă să fie depunctată pentru aceste cauze probabil cu câte 2 puncte pentru fiecare speță. De asemenea, clubul e sub monitorizare și trebuie să-și achite toate datoriile de până la 30 iunie până la finele lunii septembrie, altfel riscă alte sancțiuni legate și de punctele din clasament. Belu a semnat în vară cu ASA Tg. Mureș după expirarea contractului cu ACS Poli.

1 COMENTARIU

  1. D-le Primar, nu este mai bine sa retragi echipa din campionat decit sa chinui acest club si pe angajatii lui, d-le esti si de risu Romaniei dar si de plins, de un an de zile n-ai reusit sa rezolvi situatia echipei A.C.S Politehnica Timisoara . Nu vreau sa comentez mai mult dar cum arata Primaru Timisoarei la fel arata echipa de Fotbal !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.