Adversar mai puternic pentru BC SCM Timișoara în primul amical. Ce echipe...

Adversar mai puternic pentru BC SCM Timișoara în primul amical. Ce echipe vor întâlni ”leii” în stagiul programat în Serbia

0
DISTRIBUIȚI
Duel tare pentru ”lei” în primul test. Foto: kkvojvodina.rs
Duel tare pentru ”lei” în primul test. Foto: kkvojvodina.rs

BC SCM Timișoara și-a schimbat adversarul din primul test al preioadei precompetiționale. În loc de Proleter Zrenjanin, miercuri în Sala ”Constantin Jude” va sosi Vojvodina Novi Sad, semifinalistă în liga vecinilor vicecampioni olimpici la Rio. ”Leii din Banat” își știu și adversarii din cantonamentul programat în Serbia la Zlatibor.

Vojvodina a încheiat campionatul Serbiei cu un eșec în semifinale în fața lui Partizan Belgrad. Partida cu sârbii va avea loc miercuri, de la ora 18.30, în Sala ”Constantin Jude”.


Baschetbaliștii alb-violeți au programate în continuare patru jocuri în stagiul de la Zlatibor, tot peste granița de sud-vest. Aici, duminică, 28 august, BCT-ul dă piept cu Sloga Kraljevo, peste două zile se joacă partida cu formația locală din Zlatibor iar pe 31 august e programat un duel cu colega de campionat Steaua București. Ultimul joc în Serbia va avea loc pe 3 septembrie cu Borac Cacak.

BC Timișoara a realizat nu mai puțin de zece transferuri în această vară pentru noul sezon. Nikola Otasevic și Octavian Popa-Calotă se numără printre achizițiile de marcă ale ”leilor”. Bănățenii au și renunțat la un nume, la tânărul Horațiu Covlescu, după o ”abatere extrasportivă”.

Abonamente și pentru restul fanilor

După ce și-au răsplătit fanii cu abonament în sezonul trecut, oferindu-le acces gratuit în noua ediție a Ligii Naționale, conducerea ”leilor” a demarat săptămâna trecută și campania de vânzare a celorlaltor locuri. Fanii BCT-ului pot alege între cinci tipuri de tichete pe tot sezonul, categorizate pe culori. Astfel, zona Gold, cea a fotoliilor de pe mijloc, e și cea mai scumpă – 200 de lei, în timp ce cele mai ieftine abonamente se găsesc la zona albastră, 50 lei. Există și un sector gratis, ”verde”, destinat celor care vor să facă galerie alb-violeților. Mai multe detalii legate de achiziționarea biletelor pe întregul campionat puteți găsi AICI. 

Există și abonamentul ”Family”, valabil pentru toate zonele, plătit doar de părinți. De asemenea, intrarea va fi gratuită pentru pensionari și copiii sub 14 ani. În noul sezon la jocurile lui BC Timișoara se va intra și pe bază de bilete, care vor costa 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.