Alertă antiteroristă la Palatul Dicasterial din Timișoara după descoperirea unui pachet suspect....

Alertă antiteroristă la Palatul Dicasterial din Timișoara după descoperirea unui pachet suspect. Vezi ce a urmat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-83056357">

exercitiu antitero12

Alertă, în această după amiază, la Palatul Dicasterial din Timișoara, după ce jandarmii care asigură controlul în zona pe unde intră publicul au observat un bagaj suspect lăsat chiar la registratura judecătoriei.

După ce au văzut rucsacul suspect, s-a dat alarma, la fața locului sosind mai multe echipaje ale detașamentului antitero de la Jandarmerie, care au izolat zona. O echipă de la ISU Banat și echipa pirotehnică a SRI Timiș s-au deplsat la fața locului. Unul dintre pirotehniști, îmbrăcat cu costumul de protecție, a evaluat pachetul suspect, după care a decis ridicarea acestuia cu ajutorul unui braț metalic, și transportarea în curtea interioară. Aici, cu ajutorul echipamentelor din dotare, cei de la SRI au scanat conținutul pentru a stabili dacă există un pericol, hotărând să detoneze pachetul suspect.

Totul s-a petrecut ca la carte, din fericire fiind vorba doar de un exercițiu pus la cale de autorități. Chiar dacă s-a dorit a fi o simulare cât mai reală a unei situații oricând posibile, mașinile de intervenție nu au putut ajunge până lângă zona unde era pachetul suspect, deoarece una dintre bornele mobile care blochează accesul mașinilor nu a putut fi coborâtă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.