Australianul Dub FX este capul de afiş al festivalului Playground 2k16 Summer...

Australianul Dub FX este capul de afiş al festivalului Playground 2k16 Summer Fest. Vezi ce artişti mai participă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Australianul Dub FX este capul de afiş al festivalului Playground 2k16 Summer Fest
Australianul Dub FX este capul de afiş al festivalului Playground 2k16 Summer Fest

Petrecăreţii timişoreni sunt aşteptaţi la festivalul Playground 2k16 Summer Fest, care va avea loc în perioada 18 – 21 august, la Szekul Forest Park, aflat la circa zece kilometri de Reșița. Evenimentul este organizat de Electric Playground, „echipa“ care a pus la cale o serie de petrecri şi minifestivaluri în Timişoara.

„Situată pe malul lacului de acumulare Secu, cu o suprafață de circa 5.000 mp, locația ne oferă posibilitatea amplasării a două scene, zonă de camping, precum și un spațiu generos pentru organizarerea de diverse jocuri și activități pe timpul zilei, activități ce se vor face cu sprijinul diverșilor parteneri pe care îi avem alături de noi“, au transmis organizatorii.

Capul de afiş al festivalului este australianul Dub FX, muzicianul care s-a caracterizat drept „Independent Worldwide Street Performing Looper” şi care are o bază mare de fani în ţara noastră.


Artistul se pregăteşte pentru lansarea celui de-al treilea album din carieră, Thinking Clear, care va ajunge în mâinile fanilor în data de 26 august şi a lansat recent single-ul So Are You. Printre ceilalţi artişti care vor susţine recitaluri la faţa locului se numără The Ragga Twins (Marea Britanie), Deekline (Marea Britanie), Counterstrike (Cehia), Leeroy Thornhill (ex – Prodigy), Rido (Cehia), Serial Killaz (Marea Britanie), Numa Crew (Italia), RMZ (Danemarca), Dub Phase Soundsystem (Ungaria), Marcus Nasty (Marea Britanie), MC Coppa Live (Marea Britanie), Taelimb (Marea Britanie), Consience (Marea Britanie) sau 6 Blocc şi MC Woes (S.U.A.). Printre invitaţii speciali ai acestui festival se numără şi Rodion G.A., părintele muzicii electronice româneşti şi totodată unul din cele mai importante nume ale scenei electronice şi progressive rock din Europa de Est. Legendarul muzician a susţinut o serie de concerte în anii trecuţi în oraşul nostru – în cadrul celei de-a zecea ediţii a festivalului Simultan, la Sinagoga din Cetate, în cadrul festivalului Analog Mania şi Antagon Festival – fiind prezent şi pe scenele celor două festivaluri mari care au avut loc la Cluj, Electric Castle şi Untold.

Abonamentele valabile pentru întreaga perioadă de desfăşurare a festivalului Playground 2k16 Summer Fest costă 55 lei în avans şi 75 lei la intrare, iar biletele pentru o singură zi 25 lei în avans şi 35 lei la intrare. Organizatorii vor pune la dispoziţia celor interesaţi şi transport gratuit din gara Reşiţa Nord. În Timişoara, abonamentele pentru Playground 2k16 se găsesc la WellPlayed Gaming Lounge şi Aethernativ, acestea putând fi achiziţionate şi online de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.