Bebeluș de un an și alți patru copii, descoperiți în portbagajul unei...

Bebeluș de un an și alți patru copii, descoperiți în portbagajul unei mașini care transporta migranți din Siria. Vezi cine încerca să-i scoată din România

0
DISTRIBUIȚI

 

politia de frontiera mascati suspecy

Polițiștii de frontieră au reușit capturarea unui grup de migranți din Siria care au intrat ilegal în România și se pregăteau să treacă în Ungaria. O patrulă de la sectorul Vărşand, care se deplasa cu o autospecială spre localitatea Grăniceri, din judeţul Arad, a observat, la aproximativ 50 de metri de frontieră, un autoturism marca Opel Astra înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau mai multe persoane.


A fost oprită mașina pentru control, fiind descoperite opt persoane în autoturism, patru bărbați și patru femei, iar în portbagajul autoturismului au mai descoperit ascunşi cinci copii, cel mai mic fiind în vârstă de aproximativ un an.

”Din verificări a rezultat că şoferul autoturismului este cetăţeanul bulgar Pastirkov L., în vârstă de  52 ani, iar pasagerii sunt cetăţeni sirieni, cu vârste  cuprinse  între  1 şi 42 de ani. La cercetări, persoanele în cauză au declarat că intenţionau să ajungă în Ungaria, fapt pentru care au luat legătura cu cetăţeanul  bulgar, care s-a oferit să-i transporte urmând ca la destinaţie să primească suma de 500 de euro”. Bulgarul a fost reținut pentru 24 de ore fiind acuzat de trafic de migranți și urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.