Gabriel Cânu, despre restanțele de la ACS Poli: ”Nu-s ca la Vaslui,...

Gabriel Cânu, despre restanțele de la ACS Poli: ”Nu-s ca la Vaslui, dar nici bine”. Ce a spus experimentatul fundaș după egalul cu CFR Cluj

0
DISTRIBUIȚI
Acs poli pandurii (45)
Jucătorii lui ACS Poli nu sunt cu banii la zi

ACS Poli Timișoara și-a revenit în privința rezultatelor, dar situația e departe de a fi roz. Gabriel Cânu, marcatorul bănățenilor din remiza cu CFR Cluj, a confirmat ieri seară că există restanțe în condițiile în care nici salariile nu mai sunt așa de mari. Experimentatul fundaș s-a arătat însă încrezător că situația se va reglementa după promisiunile repetate ale conducerii.

”De la 0-5 cu Botoșani la 1-1 cu CFR, eu zic că e o creștere. Păcat că nu am câștigat, însă sperăm ca la meciurile următoare să ieșim câștigători. Meciul cu Craiova a fost o treabă, meciul de azi și cel cu Botoșani, o altă treabă. Însă, ușor-ușor s-a dus și vara și sperăm să fim la potențial maxim la orice oră”, a declarat Gabriel Cânu.

Fundașul timișorenilor a deschis scorul cu CFR dintr-o lovitură de cap atipică, un lob peste portarul Mincă.


La Astra din poziție asemănătoare am dat din forță, nu a intrat, acesta mai boltit, așa, a intrat. Important e că înscriem, că ne dorim victoria meci de meci și strângem ușor-ușor puncte, cu toate că suntem pe minus momentan… Venim după două rezultate pozitive, se întrerupe, însă eu zic că va fi bine și pe viitor, ne vom pregăti la fel de bine. Eu zic că unitatea grupului își va spune cuvântul la final”, a precizat acesta cu referire la pauza pentru jocul naționalei.

”Probabil o parte sunt cu banii la zi”

În ciuda unor declarații reasiguratorii din partea conducerii, jucătorii lui ACS Poli resimt în buzunare criza financiară. ”Sunt destule echipe la care banii nu sunt la zi. La noi cu atât mai mult se simte un pic mai diferit pentru că nu sunt salariile de la alte echipe. Însă am primit asigurări că se va reveni la perioada cum era acum un an, doi. Noi ne facem datoria. Eu unul la Vaslui am stat și zece luni fără să iau salariul. Nu-s ca la Vaslui, dar nici bine. Probabil sunt o parte dintre jucători care sunt cu banii la zi. Eu ce știu este că dânsul (n.r. Sorin Drăgoi) ne-a asigurat că face tot ce ține de el pentru a aduce situația la zi”, a mai spus Cânu.

Jucătorul în vârstă de 35 de ani a comentat și expulzările lui Elek, Doman și Neagu, până acum doar primul revenind la prima echipă, aparent la insistențele lui Ionuț Popa. ”Normal, atmosfera nu e una bună când încep să se ia măsuri ca cele trei de excludere. Însă cum am mai spus, poate aceste rezultate bune îi vor îmbuna pe cei din conducere și pe domnul Popa, să îi reprimească în lot”, a concluzionat Gabriel Cânu.

ACS Poli are pauză în campionat și va juca următoarea partidă pe 7 septembrie în Cupa Ligii cu Concordia Chiajna, tot pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.