Traficul rutier prin pasajul Jiul a fost reluat în această dimineaţă. Cum...

Traficul rutier prin pasajul Jiul a fost reluat în această dimineaţă. Cum se circulă

0
DISTRIBUIȚI

pasajul jiul lucrari 3

Traficul auto a fost redeschis prin pasajul Jiul, în această dimineaţă. Anunţul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, pe Facebook, care spune că se poate circula pe câte o bandă pe sens, peste noua fundaţie. Primarul Timişoarei declara, săptămâna trecută, că în data de 20 august s-a reuşit turnarea noii fundaţii de beton pe două din cele cinci benzi pe care pasajul le va avea. Pentru că betonul s-a consolidat, s-a luat decizia ca traficul să fie reluat prin pasajul Jiul, explică edilul-şef în postarea de pe reţeaua de socializare.

Cum se va lucra în continuare?

„Așa cum am promis, am făcut tot ce s-a putut pentru ca timpul cât Pasajul Jiul este complet închis să fie minim.


Vremea extrem de ploioasă de până în urmă cu o săptămână a îngreunat lucrările, dar, chiar și așa, lucrându-se cum s-a putut, s-a reușit ca sâmbătă, 20.08.2016, turnarea noii fundații de beton -cea definitivă!- să se finalizeze pe 2 dintre cele 5 benzi pe care pasajul le va avea. Având parte, săptămâna trecută, de vreme bună, betonul s-a consolidat, așa cum au arătat probele de laborator și, prin urmare, de astăzi de dimineață, am dat drumul la trafic pe câte o bandă pe sens, peste noua fundație”, explică Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timişoarei, prin pasajul Jiul treceau peste 3.000 de maşini pe oră. Tocmai de aceea, închiderea lui completă, „şi nu noile semafoare inteligente” au creat mari aglomeraţii pe celelalte artere, care au trebuit să preia maşinile care circulau prin pasajul Jiul, precizează Nicolae Robu.

„Menționez că sub cele două benzi a căror fundație este finalizată și pe care începând de astăzi se circulă sunt realizate în varianta finală și rețelele de utilități! În continuare, se va lucra în stânga și dreapta celor două benzi, la partea de extensie la 5 benzi, trotuare și piste de biciclete. Mergem înainte, stimaţi timişoreni şi, aşa cum am promis şi cum dv. aţi agreat, arătând asta prin vot, continuăm schimbarea în forţă în bine a Timişoarei”, a conchis primarul Robu în mesajul postat pe Facebook în această dimineaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.