CJ Timiş, investiții pentru a veni de hac transportatorilor care distrug drumurile...

CJ Timiş, investiții pentru a veni de hac transportatorilor care distrug drumurile judeţene. Unde vor fi cântărite camioanele înainte de a intra în judeţ

3
DISTRIBUIȚI

strada Iepurelui santier lucrari (5)

Consiliul Judeţean Timiş a găsit soluţia astfel încât drumurile judeţene să nu mai fie distruse de camioanele al căror tonaj depăşeşte greutatea prevăzută de lege. Sorin Grindeanu, preşedintele CJ Timiş, a anunţat, astăzi, că săptămâna viitoare, în plen, va fi făcută o rectificare bugetară şi vor fi prevăzuţi bani şi pentru achiziţionarea a două cântare fixe şi a unuia mobil.


În acest moment, CJ Timiş deţine două cântare mobile, dar unul nu funcţionează.

Cu ajutorul acestor platforme fixe şi mobile, camioanele vor fi cântărite înainte de a intra în judeţ. „În fiecare marţi am audienţe la CJ Timiş şi nu a existat săptămână în care să nu vină unul, doi, trei cetăţeni care să reclame faptul că pe drumurile judeţene avem o problemă: tonajul camioanelor depăşeşte greutatea prevăzută de lege. Asta înseamnă subrezirea caselor, stricarea drumurilor. Până la sfârşitul anului am prevăzut realizarea unei platforme fixe. Dacă respectă legea, îşi continuă drumul. Ne gândim ca prima parcare să o realizăm la intrarea în judeţ, pe drumul Alioş – Pişchia – Giarmata”, a declarat Sorin Grindeanu.

Preşedintele CJ Timiş spune că există şi un protocol semnat cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, astfel vor avea loc şi controale mixte, iar cei care nu respectă legea, vor fi amendaţi. „Singura instituţie păgubită financiar este consiliul judeţean”, avertizează Sorin Grindeanu. Preşedintele CJ Timiş spune că şi drumul judeţean spre Buziaş este extrem de folosit de camioanele care depăşesc limita de tonaj, cel de la Sacoşu Turcesc spre Jebel, dar şi Lipova – Timişoara.

3 COMENTARII

  1. Trebuie controlate si cele de pe DNuri…sunt destule camioane ce nu respecta tonajul si pe tronsonul Moravita-Oravita! Sau sectorul Jebel-Ciacova-Giulvaz,care este DJ!

  2. angajatii care vind taxa de pod nu dau bonul si baga in buzunar banii. credeti ca cei de la cintar o sa se multumeasca cu 1300 de lei pe luna?

    mai bine ati suspenda talonul remorcilor care au obloane inaltate pentru motivul evident de a incarca mai mult decit capacitatea din CIV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.