SCM Politehnica Timișoara știe la ce să se aștepte în ”prologul” din...

SCM Politehnica Timișoara știe la ce să se aștepte în ”prologul” din Dobrogea. Când e programat primul duel european

0
DISTRIBUIȚI
scm poli sabac (11)
SCM Poli se pregătește de prima încleștare oficială

SCM Politehnica Timișoara deschide noua ediție a Ligii Naționale de handbal masculin cu un meci la malul mării. Handbaliștii alb-violeți întâlnesc nou promovata Dobrogea Sud Constanța, o echipă care s-a format însă pe baza fostei campioane, HCM. Tehnicianul Pero Milosevic nu va miza la acest joc pe căpitanul Cristian Fenici, menajat pentru duelul din Cupa EHF de la finele săptămânii viitoare.

Ştim despre Constanţa că este într-o formulă apropiată de data trecută, când a fost în prima ligă. Îi respectăm, pentru că au jucători de mare experienţă, mai ales pe postul de pivot, unde Rakcevic şi Nikolic sunt poate perechea de pivoţi cea mai puternică din ţară. Au şi extreme şi portari foarte buni, iar pe post de coordonator de joc e un Cutura incredibil de bun”, a declarat Pero Milosevic.


Tehnicianul muntenegrean a anunțat că nu se va baza pe Fenici la Constanța, tocmai jucătorul timișorean care a fost practic cu un pas în curtea dobrogenilor. ”Vrem să rămână la Timişoara şi să se refacă până miercuri; încercăm apoi să-l folosim în doua parte a săptămânii şi probabil să-l folosim în jocul de cupă europeană de sâmbăta viitoare. Ceilalţi sunt disponibili, inclusiv Santeiu, care a avut problemele cele mai mari la umăr”, a mai spus Milosevic. De altfel, coordonatorul lui Poli nu a fost utilizat nici în ultima dublă amicală, în victoriile cu Sabac.

”Noi vom lupta, aşa cum ne ştiţi; am reţinut ce trebuie să mai îmbunătăţim după jocurile amicale unde în unele momente am jucat perfect iar în altele am simţit că e loc de mai bine. Dacă ne vom apăra aşa cum o facem de obicei şi nu le dăm posibilitatea să combine cu pivotul lor, atunci vom spera la un rezultat bun”, a conchis tehnicianul lui SCM Politehnica.

SCM Poli pleacă în această seară spre litoral, partida lor cu HC Dobrogea Sud reprezintă practic meciul de deschidere al campionatului. Mai ales pentru gazdele nou promovate ora de disputare pare ciudată, partida, televizată pe TVR 2, e programată marți, de la ora 16.00(!). Bănățenii își știu data și ora de joc a primului meci european, din preliminariile Cupei EHF, cu estonienii de la Polva Serviti: sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala ”Constantin Jude”. O zi în care suporterii timișoreni vor trebui să aleagă. La ora 17.00 Ripensia debutează în C cu Sebișul iar la ora 18.00 ASU Poli are programat meciul cu Metalul în B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.