Cum a încercat Robu să facă din negru alb după ce Vasile...

Cum a încercat Robu să facă din negru alb după ce Vasile Blaga l-a urecheat la Liga Aleșilor Locali PNL

1
DISTRIBUIȚI

vasile blaga nicolae robu (4)

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a ținut să răspundă după ce presa a scris că liderul PNL Vasile Blaga l-a criticat aspru în discursul ținut la Ligii Aleșilor Locali PNL.

„Mai aud de la niște organizații de prin țară că lor le ajunge procentul de 22%, că scot câțiva deputați și senatori. Așa nu vom câștiga niciodată alegerile. Puneți mâna la muncă, puneți osul și PNL va da Guvernul. Domnule Robu, să nu-mi mai spui dumneata că așa-i bănățeanul, vine mai greu la vot.


Ia fă dumneata un efort și ai să vezi cum vine bănățeanul la vot!”, a spus Vasile Blaga în discursul de la evenimentul desfășurat la Brașov.

Nicolae Robu a considerat că nu este vorba de niciun atac și și-a exprimat punctul de vedere, ca de obicei, pe pagina sa de Facebook. „Menționez că zâmbetele colegilor au fost cauzate de replica mea, aflat în dreapta lor în prezidiu, făcută cu zâmbetul pe buze: «aștept exemplu de la capitală», rostită de două ori. Este știut faptul că eu am fost singura voce din conducerea națională PNL care am criticat public modul în care au fost gestionate alegerile locale la capitală și rezultatele catastrofale, obținute în consecință”, a scris Robu.

„Precizez că ce nu mi-a convenit mie, de fapt, din afirmațiile d-lui președinte Blaga e nu reproșul la adresa mea pt prezența scăzută la vot a timișorenilor – aceasta fiind o realitate, chiar dacă evident neimputabilă mie dacă ne uităm în istorie și… la unii candidați nu de mine împinși de la spate capi ai unor liste! -, ci referirea la capitala culturală a României, total deplasată în condițiile în care Clujul și Timișoara, orașe având în frunte ambele primari PNL – pe doi din primarii de pe podiumul PNL după numărul de voturi! -, se află în plină competiție pentru acest titlu!”, mai spune mesajul lui Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.