Dezbatere publică în privința lărgirii drumului din Timișoara spre autostradă, prin Dumbrăvița....

Dezbatere publică în privința lărgirii drumului din Timișoara spre autostradă, prin Dumbrăvița. Când vor putea locuitorii să-și spună părerea

1
DISTRIBUIȚI

autostrada6

Locuitorii din comuna Dumbrăviţa, şi nu numai, sunt aşteptaţi să participe la o dezbatere publică organizată în localitate.

Tema discuţiei, care va avea loc săptămâna viitoare, va fi extinderea la patru benzi a drumului judeţean care trece prin Dumbrăviţa, cu scopul ca timişorenii să ajungă mai uşor la autostradă. Vă reamintim că, săptămâna viitoare, prin rectificarea bugetară propusă, Consiliul Judeţean Timiş va aloca 1,4 milioane lei pentru exproprierea celor care au terenuri la marginea drumului judeţean DJ 691, între autostrada A1 şi Timişoara.


Dezbaterea publică „Patru benzi în Dumbrăviţa: DA sau NU” este organizată de consilierul judeţean PNL Adrian Păşcuţă, cu scopul ca aleşii judeţeni să ia o decizie corectă, iar cetăţenii să fie informaţi.

Când are loc dezbaterea publică

“Vreau să mă asigur ca soluția propusă este bună, acceptată de către cetăţeni şi realizabilă pentru că nu vreau să irosim bani din bugetul judeţean pe exproprieri şi pe studii, iar ulterior proiectul să fie blocat de Primăria Dumbrăviţa sau de alte entităţi. Mă interesează toate punctele de vedere şi la această dezbatere publică vom detalia proiectul de hotărâre al CJ Timiş şi voi asculta toate opiniile înainte de a decide cum votez. Organizez această dezbatere deoarece de multe ori Consiliul Județean Timiş a luat hotărâri fără a se consulta cu cetățenii şi doresc să schimb asta. Este imperios necesar să identificăm cât mai repede soluţii pentru legături rapide către autostradă, iar varianta propusă de Consiliul Judeţean este doar una dintre cele câteva posibile”, a explicat Adrian Păşcuţă de ce organizează dezbaterea publică.

Acţiunea va avea loc la sala de evenimente din Dumbrăviţa (lângă sediul Primăriei), str. Petofi Sandor nr. 29, marţi, 30 august, de la ora 19.00. Sunt invitate la întâlnire toate persoanele interesate de subiectul lărgirii la patru benzi a drumului judeţean care traversează localitatea.

1 COMENTARIU

  1. Indiferent ce dezbateri si discutii bla bla vor avea loc totul trebuie sa porneasca de la faptul ca tiruri,camioane si orice tonaj greu nu are ce cauta prin localitatea Dumbravita.Este mai mult decat clar si evident ca locuitorii (mi se pare normal) nu vor accepta asa ceva,deci informarea trebuie facuta corect si nu campanie electorala pt alegeri.Oricum, toata lumea este convinsa ca Grindeanu,psd ,pnl ,alde nu vor face absolut nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.