Informatica Timișoara s-a impus în ultimele teste dinaintea confruntării oficiale cu Deva....

Informatica Timișoara s-a impus în ultimele teste dinaintea confruntării oficiale cu Deva. Pe cine au mai învins elevii lui Robert Lupu

0
DISTRIBUIȚI
IMG-20160830-WA0007-816x459
Informatica Timișoara a înregistrat victorii pe linie în teste. Foto: futsaltm.ro

Formația timișoreană de futsal din elită a câștigat și ultimele două partide amicale dinaintea startului Ligii I. Muncitorul Reșița, în weekend, respectiv KMF Euro Motus din Serbia, ieri, au fost depășite de CS Informatica Timișoara.


Echipa antrenată de Robert Lupu pare pregătită de derby-ul din startul sezonului cu Autobergamo Deva.

ârbii de la Deus Stremska Mitrovica și macedonenii de la Zelezarec Skopje au fost precedentele ”victime”. În primul joc după turneul internațional de la Timișoara, câștigat de gazda CS Informatica, elevii lui Robert Lupu au dispus de rivala bănățeană Muncitorul la un scor mare, 7-1. A fost câte un marcator pentru fiecare gol în acest joc: Felipe Oliveira, Savio, Simic, Rakic, Thiago Alcantara, V. Ilaș și Rajcevic fiind autorii.

Ieri, gruparea alb-violetă de pe parchet s-a deplasat la Belgrad, unde a întâlnit câștigătoarea Cupei din țara vecină, Euro Motus, grupare totodată nou promovată în prima ligă sârbă. Meciul s-a încheiat cu 7-2 pentru timișoreni. Vasile Giurcanu – Slobodan Janjic, Stefan Rakic, Milos Simic si Slobodan Rajcevic a fost formula pe care Robert Lupu s-a bazat la start. De această dată Rajcevic (2), Janjic, Fl. Matei, Rakic, Savio și Simic au înscris golurile Informaticii.

De remarcat că goalkeeperul finlandez Antti Koivumaki a lipsit fiind convocat la naționala Finlandei. Vicecampioana CS Informatica începe noul sezon al Ligii I la futsal luni, 5 septembrie, de la ora 17.00, cu un duel tare pe teren propriu împotriva celor de la Autobergamo Deva, deținătoarea Cupei și Supercupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.