SINCERITATE Antrenorul Ionuț Popa a recunoscut o greșeală tactică făcută în meciul...

SINCERITATE Antrenorul Ionuț Popa a recunoscut o greșeală tactică făcută în meciul cu CFR Cluj. Vezi reacția lui Vasile Miriuță după remiza cu ACS Poli VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
poli cfr cluj09_resize
Vasile Miriuță și-a remontat elevii după pauză. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli Timișoara a obținut azi al doilea rezultat pozitiv consecutiv în noul sezon. Deși Ionuț Popa a fost mulțumit în general de jocul de azi, tehnicianul timișorenilor a avut ceva să-și reproșeze după duelul cu CFR Cluj, scor 1-1, fapt mai rar întâlnit, mai ales în fotbalul românesc.

”Dacă la început, mai în glumă, mai în serios, i-am spus lui Panin (n.r. din staful CFR) că-i propun un egal, a spus bine, am glumit. La început ne gândeam că că e bine. Dar îmi pare rău că eu nu fac așa greșeli când citesc jocul adversarei. De data aceasta cred că am făcut o greșeală. Când am jucat cu două vârfuri și trei stoperi. Și am luat un gol penibil, de pe linia porții. Aici cred că am greșit. Ocaziile mari parcă noi le-am avut. Îmi amintesc și ocazia lui Vraciu. Am vorbit cu el, am spus că-i dau o șansă, așteptam mai mult. Poate și debutul în A e un mijloc… Aștept și eu doi jucători în perioada asta. Deși azi echipa a jucat bine de tot în unele momente. De mult cred că lumea nu s-a mai ridicat să strige Poli. Atacăm rapid, ne apărăm mai precis. Dacă am sta la posesie mai bine, am avea o echipă mai frumoasă. Vedem ce putem face. Cei care ne iubesc ne pun să jucăm din trei în trei că nu mai știm unde să mergem”, a declarat Ionuț Popa.

Întrebat de jucătorii în probe Popa a răspuns cu o glumă: ”Trebuie să fim foarte atenți cu jucătorii pe care-i aducem, pentru că nu ne permitem să facem greșeli din punct de vedere financiar.


Precum Chelsea”. Leopold Novak, fundaș stânga, în vârstă de 25 de ani și trecut pe la FC Brașov e încă testat de timișoreni. În timp ce atacantul elvețiano-albanez Fabian Lokaj a părăsit deja clubul.

”În Cupa Ligii vreau să fac altă echipă, voi începe cu Bogdan Străuț. Pentru că nu putem să facem față altfel”, a conchis Popa. În 7 septembrie timișorenii întâlnesc Chiajna. 

Miriuță: Reprize împărțite

Tehnicianul lui CFR Cluj era mai degrabă împăcat la final cu rezultatul, deși în etapa trecută ardelenii au zdrobit Astra cu 5-1. ”A fost un meci bun, timișorenii meritau să intre cu 1-0 la pauză. Am ieșit mai determinați, am avut situații, nu a marcat Bud la prima ocazie. Am marcat până la urmă. Pe final puteau amândouă să câștige. Timișorenii, prima repiză, noi a doua. Meritam să egalăm. Am forțat, am schimbat spre 4-4-2, Cristi a avut ocazii, mă bucur că a marcat. 100% au intrat relaxați, le-am spus că dacă intrăm în joc de glezne vom avea probleme. Pe Cânu l-am avut Piatra Neamț, un jucător extraordinar. Timișoara s-a pus încet pe picioare și ea”, a spus Vasile Miriuță.

”Din 21 de meciuri am făcut la Cottbus 12 egaluri, prea multe, a trebuit să plecăm toți înainte cu cinci etape. M-am simțit și data trecută bine la Cluj”, și-a explicat Miriuță revenirea în Liga I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.