Măsuri de CRIZĂ la ACS Poli după umilința cu FC Botoșani: trei...

Măsuri de CRIZĂ la ACS Poli după umilința cu FC Botoșani: trei jucători trimiș la echipa a doua. Cum îl contrazice managerul sportiv pe președintele Drăgoi

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa, preocupat de starea fizică a lotului
Ionuț Popa caută soluții. Foto: Arhivă

Înfrângerea drastică din ultima etapă nu rămâne fără urmări în tabăra timișoreană, antrenorul Ionuț Popa încercând să găsească soluții pentru redresarea lui ACS Poli.

„Mi-a fost greu, am chibzuit mult noaptea, m-am gândit că nu am pierdut așa un joc… Te întrebi dacă ori nu se vrea ori nu se poate. Jucătorii care intră în această categorie nu mai pot face parte din echipă. Voi încerca să introduc alți jucători față de cei care au dat un randament slab, să vină cu forțe proaspete să vedem dacă se îndreaptă jocul. Dacă randamentul va fi același înseamnă că e vorba de altceva, ce pot observa toți. Unii jucători mi-au spus dinainte de aceste jocuri că sunt obosiți. Mă întreb dacă au fost corecți sau au vrut antrenamente mai lejere”, a spus astăzi Ionuț Popa.

„Am discutat cu managerul, inclusiv cu președintele, pentru a scoate echipa din amorțeală. Am hotărât să dăm mâine jucătorilor liber, pentru a vedea cât de profesioniști sunt și cum apar duminică seară la antrenament și cantonament.


Sunt total nemulțumit de aportul unor jucători. Mie mi-ar fi rușine în locul lor. Ei au pătat tricoul acestui club”, a mai precizat tehnicianul.

Acesta a menționat că trei jucători vor fi trimiși la echipa-satelit, însă fără a dezvălui momentan numele acestora. „Conducerea a stabilit, vor fi anunțați, sunt trei jucători trimiși la echipa a doua. Nu se dau afară, se iau măsuri împotriva unor jucători care au avut randament mai slab. Se vor lua măsuri și dacă nu se câștigă meciul cu Craiova. În sfârșit se pune piciorul în prag. Dacă ne luăm după rezultatul de ieri, favoriți cerți sunt ei, dar aștept jucătorii care pot să demonstreze că a fost accident cu Botoșani”, a declarat Ionuț Popa.

Uite banii, nu sunt banii

Managerul sportiv Ioan Miculaș, care a primit indicații de la președintele Sorin Drăgoi să nu vorbească despre echipă decât în cadru oficial, este de părere că în următorul meci (acasă cu CSU Craiova, luni, de la ora 21.00), vom vedea o altă față a echipei. „E un moment nefericit. Am pierdut un meci. Nu un război… Nu pot să înțeleg atitudinea unor jucători. Am rămas puțin surprins, vom trece peste și veți vedea luni o altă echipă, un alt meci. Ce se zvonește, vom da afară 15 jucători dacă nu merge jocul de luni. S-au luat măsuri, vor fi 3, 4, 5 trimiși la echipă. Nu se mai poate așa. Nu se schimbă antrenorul, cui nu-i convine să plece. Eu cred că ei pot mult mai mult…”, a spus Miculaș.

Managerul contrazice o parte dintre declarațiile președintelui Sorin Drăgoi, indicând că totuși, jucătorii noi nu au primit încă banii pe luna iulie, în timp ce la cei vechi sunt datorii și pentru iunie. ”Într-adevăr sunt datorii pe luna iulie, dar săptămâna viitoare vom închide cu ei. Nu le-am dat într-adevăr, dar vom face totul ca să închidem luna a șasea și a șaptea”, a declarat Ioan Miculaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.