Marian Cucşa, ales preşedinte al ALDE Timiş. Pentru ce post va candida...

Marian Cucşa, ales preşedinte al ALDE Timiş. Pentru ce post va candida Petru Ehegartner la alegerile din toamnă

0
DISTRIBUIȚI

marian cucsa

ALDE Timiş are, de astăzi, preşedinte ales oficial. Organizaţia judeţeană a fost condusă în regim de interimat pe durata campaniei electorale şi a perioadei postelectorale de Teodor Meleşcanu, după ce preşedintele Petru Ehegartner a demisionat.

„În urma şedinţei de miercuri, 10 august a.c., a Comisiei de fuziune a ALDE, a fost desemnat preşedinte al organizației ALDE Timiş domnul Marian Cucșa.


Ca secretar coordonator al ALDE Timiș, Marian Cucșa a contribuit activ la promovarea și dezvoltarea organizației județene. Numirea domnului Cucșa în această funcţie reprezintă un semnal clar din partea ALDE de atragere a tinerilor în politică și stimularea implicării acestora în procesele de luare a deciziilor. Marian Cucșa face parte din tânăra generaţie de politicieni pe care îi promovăm. Totodată, noul preşedinte unic al ALDE Timiş va fi şi candidatul formaţiunii la alegerile parlamentare pe lista pentru Camera Deputaţilor”, se arată într-un comunicat semnat de Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, copreședinții ALDE la nivel național.

În cadrul aceleaşi informări emise către presa locală se oferă şi informaţii despre fostul preşedinte al filialei judeţene. „În acelaşi timp, senatorul Petru Ehegartner, membru fondator al partidului, vicepreşedinte ALDE la nivel naţional, conduce lista ALDE Timiş pentru Senatul României și va sprijini prin experiența sa echipa de conducere a organizației județene, astfel încât organizația să maximizeze scorul la alegerile parlamentare”, mai scrie în comunicatul ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.