Noul partener al lui ASU Politehnica propune suporterilor să petreacă în drumul...

Noul partener al lui ASU Politehnica propune suporterilor să petreacă în drumul către Liga I. Veste importantă legată de stadion FOTO

2
DISTRIBUIȚI
Nawaf Salameh, reprezentantul noului sponsor al lui ASU Politehnica
Nawaf Salameh (foto, stânga), reprezentantul noului sponsor al lui ASU Politehnica

ASU Politehnica a parafat azi oficial înțelegerea cu noul partener, ”cel mai greu” nume care s-a alăturat până acum proiectului fanilor. Reprezentantul Alexandrion Grup, Nawaf Salameh, a explicat că firma pe care o conduce nu a putut sta indiferentă la fenomenul declanșat de suporterii timișoreni, dar nu s-au avansat date exacte despre ce va presupune startul colaborării dintre cele două.

După patru ani de ligi inferioare, ASU Poli atrage chiar și după un start nereușit în B. Alexandrion, implicat și în trecut la mai multe echipe din diferite discipline, s-a alăturat ”Băieților în ghete”. ”Mulțumin noului sponsor, sperăm ca lucrurile să meargă mult mai bine de acum înainte. E un nume pe piață, o forță, un brand, o putere. Ceea ce ne dorim să ajungem și noi. Am pornit de jos cu pași mărunți, dar siguri, azi batem la porțile sportului de performanță. Vrem să ne îmbunătățim și nu o putem face singuri. Acest lucru ne dorim și noi, ca această comunitate să fie alături de noi. Cu cât suntem mai mulți cu atât suntem mai puternici. Spiritul Timișoarei ne dorim să fie cât mai puternic auzit. Să fim cât mai sus pe plan național și, de ce nu, pe plan internațional”, a declarat Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Poli. Legat de ultimele erori de pe teren propriu, cu Foresta, tehnicianul a adăugat în glumă: ”Sper să nu mai facem greșeli copilărești, cu toții am fi avut nevoie de un Alexandrion după ultimul meci”.

Președintele și fondatorul noului sponsor s-a ferit să ofere date concrete legate de ce presupune parteneriatul. Zvonurile spun că inițial e vorba de o sumă mică, nesemnificativă, dar înțelegerea presupune pe viitor mai multe evenimente comune, ”petreceri” pentru poliști cum le-a numit acesta. ”Am venit să vă strângem mâinile și să vă felicităm pentru ce faceți. Am venit să strâng mâna la toți care țin cu această echipă minunată. Am spus că echipele istorice trebuie să aparțină orașului și suporterilor. Nu unei persoane fizice”, a spus Nawaf Salameh.

”Nu am putut sta indiferenți. Încercarea noastră e atipică. Oferim bilete, evenimente, suntem un altfel de sponsor. Când veți trece la Liga I veți avea parte de o mai mare petrecere… Nu-mi doresc să devin acționar, ci să fiu alături de cluburi în România.Eu îmi doresc din anul ăsta să promovăm”, a continuat reprezentantul noului sponsor.


Dorința noului partener a fost ușor temperată de managerul sportiv Marius Cociu: ”În primul rând ne dorim să rămânem în Liga a II-a. Dar vom respecta competiția”.

”Eu când am pornit în Liga a V-a nu credeam că o să stau in fața atâtor oameni și o să vorbesc din punct de vedere al unui căpitan de Liga a II-a. De ce nu, să ajung și în Liga I. Cred că mai pot prinde, nu am o vârstă ridicată. Avem mult de muncit ca să îndeplinim acest obiectiv”, a conchis Cristian Gălan, căpitanul echipei alb-violete, care imediat după eveniment a plecat spre Brăila.

”Știința”, omologat

Situația stadionului ”Dan Păltinișanu” a fost un subiect mai aprins la conferința de azi. Astfel, un alt partener al clubului s-a arătat nemulțumit de situația arenei, cu privire la chiria mare și suma solicitată de ACS Poli pentru folosirea instalației de publicitate modernă.

”Stadionul e al CJT, instalația e a lui ACS, Poli Timișoara, consider că trebuie să existe o colaborare, dar noi nu le putem impune. Sigur că cel cu Reșița va fi pe Dan Păltinișanu. Dacă veniturile nu acoperă, vom juca pe Știința apoi. Săptămâna trecută s-a omologat Știința, putem juca și acolo”, a fost vestea oferită de Marius Cociu. Totuși, situația ”Marelui oval” se poate rearanja după 29 august, data licitației, după care prețul chiriei poate fi restabilit de CJT.

ASU Poli joacă sâmbătă la Brăila, de la ora 15.00, în etapa a IV-a a Ligii a II-a.

2 COMENTARII

  1. colaborare? adica sa folosesc bunul altuia pe gratis si la urma sa-l si injur, sa umplu peretii orasului cu slogane impotriva celui care nu vrea sa dea pe gratis panourile? sa sarbatoresc atunci cind pierde cu bere Corona. sau eventual sa stabilesc eu pretul? asta e comunism autentic, cred ca Herzog asta a inebunit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.