Patru hoţi de buzunare, blocaţi în troleibuzul 14 din Timişoara până la...

Patru hoţi de buzunare, blocaţi în troleibuzul 14 din Timişoara până la venirea unui echipaj de poliţie. Cine i-a surprins în timp ce acţionau

5
DISTRIBUIȚI

troleibuz 1 p

S-a redus numărul hoţilor de buzunare care dau atacul în mijloacele de transport în comun din Timişoara. În această dimineaţă, un grup de patru tâlhari format din trei femei şi un bărbat, a avut ghinionul de a acţiona într-un troleibuz care circula pe linia 14, în care se aflau şi controlori RATT.

Hoţii de buzunare, predaţi poliţiştilor

Reprezentanţii RATT transmit că agenţii de control i-au identificat şi reţinut astăzi, în jurul orei 10.00, pe cei patru hoţi de buzunare.


„În timp ce se aflau într-o acţiune de control pe linia 14 troleibuze, agenţii de control au fost sesizaţi de un călător că în mijlocul de transport în comun sunt patru hoţi de buzunare. Astfel, aceştia au fost surprinşi de agenţii de control ai RATT în timp ce acţionau în interiorul mijlocului de transport în comun”, transmite instituţia.

La indicaţiile controlorilor, troleibuzul a staţionat timp de 20 de minute în staţia Piaţa Timişoara 700, şoferul blocând uşile până a ajuns un echipaj al Secţiei 1 de Poliţie Timişoara. Hoţii au fost predaţi poliţiştilor.

5 COMENTARII

  1. Unde erau politistii de la biroul din piata 700?! La cumparaturi de zarzavaturi, erau acasa sau in concediu?! De la Revolutie aceeasi politisti se faceau ca … ploua in privinta bisnitarilor de tigari din statiile RATT

  2. Pentru ,,Girofarul”……..Boule ,care esti din spatele calculatorului…..pt mintea ta idioata ..in Piata 700 din Timisoara postul de politie a fost desfintat in urma cu 8 ani.Iesi si umbla pe strada ,lasa dracului calculatoru ‘ poate gasesti ceva de lucru ca acusica nu o sa mai fie parintii pe linga tine si o sa mori de foame!!!!!…sau o sa injuri Romania ca ceilalti idioti de teapa ta care acu se dau de ceasu mortii ca numai sint parintii sa-i intretina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.