Percheziţii la locuinţa şi firma unui timişorean „turnat” la poliţie de foştii...

Percheziţii la locuinţa şi firma unui timişorean „turnat” la poliţie de foştii colaboratori. Pentru ce sunt cercetați

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii mascati traficanti (2) mod

Membrii unei rețele specializate în furturi din supermarketuri au fost prinşi de poliţişti, iar la audieri au spus totul. Patru tineri care au făcut o „carieră” din furtul de ţigări din magazine au fost prinşi de poliţiştii timişoreni după ce au dat lovitura la o societate comercială din Timişoara.

Din supermarket, tinerii, cu vârste cuprinse între 23 şi 27 de ani, au reuşit să sustragă 8.000 de ţigarete.


După ce păgubiții au sesizat poliția, cei patru au fost prinşi, iar prejudiciul recuperat. Tinerii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzați de furt.

În urma audierilor, oamenii legii au aflat că de fapt cei patru furau pentru alticneva: ţigările sustrase erau ulterior duse la firma unui timişorean de 52 de ani. Aici erau depozitate şi apoi vândute.

În baza informaţiilor deţinute, poliţiştii au descins la domiciliul și la sediul firmei administrate de bărbat. De aici, anchetatorii au ridicat 14.320 de țigarete (peste 700 de pachete) a căror proveniență nu a putut fi dovedită, precum și 12.500 de lei și 200 de euro susceptibili a proveni din activități ilegale.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosare penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.