Pragu’ de Sus pregăteşte o melodie dedicată oraşului Timişoara. Vezi când va...

Pragu’ de Sus pregăteşte o melodie dedicată oraşului Timişoara. Vezi când va avea loc următorul concert al trupei

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Pragu De Sus pregăteşte o melodie dedicată oraşului Timişoara
Formaţia Pragu De Sus pregăteşte o melodie dedicată oraşului Timişoara

Membrii formaţiei timişorene Pragu’ De Sus pregătesc un nou material discografic, alături de Mircea Vintilă, care va avea parte şi de câteva surprize.

„Lucrăm la un single alături de Mircea Vintilă, care va fi lansat în această toamnă. E vorba de un cântec despre Timișoara, cu locuri celebre și întâmplări frumoase. Piesa se cheamă «Azi te vreau», iar muzica şi textul sunt realizate de mine. Pe lângă Mircea Vintilă, s-ar putea să mai avem un invitat surpriză la acest cântec.


Pregătim şi un album alături de Mircea Vintilă“, ne-a declarat Călin Bârcean, solistul formaţiei.

La sfârşitul anului 2014, Pragu’ de Sus a susţinut un concert extraordinar care a marcat împlinirea a zece ani de activitate, evenimentul avându-i ca invitaţi speciali pe Mircea Vintilă şi Maria Răducanu. Cariera trupei a început în anul 2004, odată cu primele apariții scenice și cu editarea primului material discografic, „Decupaj Sonor”. Înființată de Călin Bârcean, Costel Răsuceanu, Marian Draghia și Constantin „Bebe” Borozan, Pragu’ de Sus a rămas, timp de un deceniu în prim-planul vieţii muzicale timișorene. Repertoriul abordat cuprinde sute de piese din sfera folk-pop-rock, dintre care peste 30 sunt compoziții proprii. Solistul Călin Bârcean și Pragu’ de Sus au redeschis culoarele folkului în zona de vest a țării, prin apariții regulate și colaborări de durată cu artiști precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu (cu care s-a înregistrat piesa „Nimeni, nimeni” în 2009), Ducu Bertzi, Marius Bațu și alții. Proiectele trupei au atras și muzicieni timișoreni, Horea Crișovan fiind prezent pe ultimele două albume Pragu’ de Sus.

Fanii formaţiei au ocazia să-şi revadă muzicienii preferaţi cu ocazia unui nou recital Pragu’ De Sus, care va avea loc în data de 2 septembrie, de la ora 21, la Vineri 15, biletele pentru acest eveniment fiind 10 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.