Preşedintele CJ Timiş, detalii despre licitaţia pentru închirierea stadionului „Dan Păltinişanu”. Cum...

Preşedintele CJ Timiş, detalii despre licitaţia pentru închirierea stadionului „Dan Păltinişanu”. Cum ar putea scădea tariful

1
DISTRIBUIȚI

Stadion12-1024x684

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a venit, astăzi, cu noi detalii despre modul în care va fi închiriat Stadionul „Dan Păltinişanu”. Vă reamintim că 29 august este termenul limită la care cei interesaţi pot să participe la licitaţia demarată de CJ Timiş pentru închirierea stadionului, preţul de pornire fiind de 20.000 lei pe lună. Sorin Grindeanu spune că, în cazul în care nu se va prezenta nimeni la licitaţie, atunci CJ Timiş va veni cu un proiect prin care tariful de închiriere pe eveniment al stadionului să scadă. În prezent, tariful pe eveniment este de 21.000 lei, acesta fiind aprobat la sfârşitul anului trecut.

„Este anormal să avem un tarif de plecare la licitaţie de 20.000 lei pe lună, iar dacă vreau să închiriez stadionul pe eveniment, tariful este de 21.000 lei.


Acest preţ este anormal de mare, având în vedere că nu se găseşte justificarea economică şi tocmai de aceea, în cazul în care nu se prezintă nimeni la licitaţie, vom veni cu propunerea de modificare a tarifului de închiriere a stadionului pe eveniment”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Sorin Grindeanu.

Preşedintele CJ Timiş a mai precizat că dacă, totuşi, se prezintă cineva la licitaţie, câştigătorul poate să subînchirieze stadionul unei alte echipe şi chiar să perceapă ce tarife doreşte. „De exemplu, dacă vine ACS la licitaţie, câştigă licitaţia şi va dori să închirieze stadionul către ASU, sau la Ripensia sau la rugby, poate să facă asta”, a mai precizat Sorin Grindeanu.

Deşi echipele de fotbal s-au plâns de tarifele mari percepute pentru un eveniment, închirierea după vechiul sistem a funcţionat. Astfel, doar în această lună, au fost cinci meciuri ale ACS Poli şi două ale ASU, contractul de închiriere fiind semnat cu CJ Timiş în schimbul sumei de 21.000 lei pe eveniment.

1 COMENTARIU

  1. dupa ce le baga pumnul in gura se mai si lauda cu „realizarile” economice. observ ca PSD-ul ia bani de la echipele de fotbal in loc sa le sprijine financiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.