Primăria Timişoara, investiţii în şcolile profesionale. Cum arată Liceul Electrotimiş după ce...

Primăria Timişoara, investiţii în şcolile profesionale. Cum arată Liceul Electrotimiş după ce a fost modernizat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2036768803">
liceul electrotimis
Liceul Electrotimis, modernizat cu bani de la primărie.

Elevii care nu doresc să termine liceul, ci să urmeze o şcoală profesională şi să înveţe o meserie, au parte de condiţii ca-n Occident într-o unitate de învăţământ din capitala Banatului. Primăria Timişoara a reuşit, înainte de începerea noului an şcolar, să modernizeze parterul Liceului tehnologic Electrotimiş din oraş. Astfel, elevii vor putea învăţa din toamnă în săli de clasă complet renovate. De asemenea, au fost modernizate şi laboratoarele, cabinetele, grupurile sanitare, precum şi spaţiile comune.

Ce alte licee tehnologice au mai fost modernizate

„Şcoala începe şi în liceele tehnologice. Punem accent pe sistemul dual, pe implicarea companiilor în procesul educaţional şi de practică, pe şcoala profesională. Parte din conceptul de resursă umană calificată o reprezintă şi acest segment extrem de important pentru funcţionarea economiei în Timişoara, dar şi pentru a acorda şanse reale celor care au posibilitatea de a urma o carieră în domeniu”, a scris Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei, pe Facebook.

Viceprimarul anunţă că, până în data de 12 septembrie, vor fi finalizate şi lucrările la cantina Liceului Electrotimiş, care este renovată complet în interior şi dotată, iar apoi urmează modernizarea etajului doi al căminului. Potrivit reprezentanţilor primăriei, astfel de lucrări de modernizare se desfăşoară şi în alte licee tehnologice din Timişoara, precum atelierul Liceului Ferdinand sau la Liceul Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.