Primarul Reșiței, Ioan Popa, acuzat că a BĂTUT un angajat al unei...

Primarul Reșiței, Ioan Popa, acuzat că a BĂTUT un angajat al unei firme IT chiar în primărie. Vezi ce spune edilul-șef

0
DISTRIBUIȚI

ioan popa resita expressdebanat

Primarul Reșiței este acuzat că a agresat un angajat al firmei care asigură internetul municipalității cărășene. Potrivit Poliției, se fac cercetări pentru a stabili cele întâmplate. „Am fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat. Facem cercetări pentru a lămuri cauza. S-a depus plângere la Poliția Municipiului Reșița de un bărbat care spune că a fost agresat”, a spus Cecilia Dăneț, ofițerul de presă al Poliției Caraș Severin.

Potrivit Express de Banat, Cornel Ciontu, reprezentantul firmei Avolo, cea care asigură servicii de Internet în Primăria Reșița, a fost chemat de către edilul Ioan Popa pentru a renegocia contractul cu municipalitatea. Primarul și-ar fi ieșit din minți când invitatul a spus că nu are cunoștință de servicii de telefonie.


Sursa citată susține că după un schimb dur de replici edilul l-ar fi bătut pe Ciontu. „A ieșit pe hol devastat, cu cămașa ruptă, plin de sânge, cu alunițele de pe gât rupte, cu urme de violență! A dat în el cu pumnii și picioarele. Băiatul căzuse pe jos! I-au sărit ochelarii, i-au și rămas pe jos, în primărie. Noroc că s-a băgat un consilier sau ce era când băiatul era căzut pe jos. L-a tras pe primar, că altfel putea fi mai rău. La urmă i-a aruncat niște șervețele să se șteargă și a plecat din Primărie!”, a povestit un martor ocular pentru expressdebanat.ro.

Cornel Ciontu, managerul Avolo, a sunat imediat la 112 și a reclamat agresiunea. Mai mult, s-a dus la legist.

Primarul Ioan Popa neagă, însă, în totalitate cele susținute de angajatul firmei IT. „Vorbeam de rezilierea contractului, că suntem gata s-o facem. Ne-a spus că «da, că oricum nu se poate discuta cu voi». Mi-a spus că așteaptă un protocol din partea noastră, pe care să-l semneze, a trântit scaunul, a trântit ușa și a plecat, asta-i tot. Lucruri care pot fi confirmate de colegii mei. Dânsul a intrat, a ieșit din primărie, a fost văzut, nu avea absolut nicio problemă. Nu-mi explic de unde până unde aceste acuzații. Probabil din cauza faptului că am o faimă de om coleric și cineva încearcă să «pedaleze» pe această temă. Vă spun cu fermitate că dacă interesul primăriei cere să am un ton mai alert, îl voi avea. Nu voi fi niciodată un mielușel. De atins nu ating pe nimeni, decât eventual cu o floare”, a spus primarul Nelu Popa pentru sursa citată.

Sursa foto: expressdebanat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.