„Prințul Banatului”, condamnat la închisoare și căutat de autorități, a fost fotografiat...

„Prințul Banatului”, condamnat la închisoare și căutat de autorități, a fost fotografiat într-o cafenea. Unde se află

0
DISTRIBUIȚI

Screen Shot 2016-08-19 at 14.05.56

Zaher Iskandarani, controversatul om de afaceri sirian condamnat la ani grei de pușcărie de instanțele românești și dat în urmărire generală, a fost fotografiat, imaginile fiind prezentate de cotidianul.ro.

Acesta a reușit să fugă din România imediat după ce Curtea de Apel București a anunțat sentința și se ascunde în orașul libanez Kaslik, unde se pare că duce o viață relaxată. Deseori e văzut într-un local unde își bea cafeaua sau fumează nargilea, în timp ce autoritățile române l-au dat în urmărire internațională de peste doi ani.

zaherFotografiile au fost realizate recent, cu telefonul mobil, de un conațional, în barul-restaurant Petit Cafe, localul preferat al lui Iskandarani, scrie cotidianul.ro.


Aceeași sursă susține că sirianul și-a cumpărat aici un apartament cu trei camere, într-o zonă pe malul Mediteranei.

Cel poreclit „Prințul Banatului”, zonă în care s-au desfășurat multe dintre afacerile sale, se sustrage de la executarea unei pedepse cu închisoarea de cinci ani. El a fost condamnat, în aprilie 2014, de către Curtea de Apel București, după un proces care a durat nu mai puțin de nouă ani, fiind trimis în judecată de procurorii DIICOT, structura Centrală, pentru comiterea infracțiunilor de contrabandă cu țigări, constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală, concurență neloială și folosirea fără drept a unei mărci.

 

Sursa foto: cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.