Program definitivat pentru ediția din acest an a Festivalului Plai. Care este...

Program definitivat pentru ediția din acest an a Festivalului Plai. Care este ultima formație anunțată

0
DISTRIBUIȚI

plai (11) [1600x1200]

S-a definitivat programul Plai, cel mai mare festival de „muzica lumii” din România. Ultimul nume anunțat de organizatori este cel al trupei britanică Oi Va Voi, care va încheia ediția din acest an a Plai. Ei vor cânta în ultima seară, pe 11 septembrie. Dacă anul trecut organizatorii au ținut secret line-up-ul festivalului, pentru ediția a 11-a a festivalului de la Muzeul Satului Bănățean știm că britanicii completează un line-up interesant, din care fac parte Joss Stone, Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof și Marinah y Chicuelo.

Ediția a 11-a a Plai Festival va avea loc la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, între 8 și 11 septembrie.


Seria concertelor se deschide cu Joss Stone, eveniment la care vor avea acces doar cumpărătorii de abonamente.

Pe 9 septembrie va cânta Milky Chance, pe 10, Aziza Brahim și, Bob Geldof. În ultima seară, a festivalului, vor cânta Marinah y Chicuelo, apoi Oi Va Voi.

Biletele și abonamentele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate din reţeaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos, rețeaua librăriilor Cărtureşti) şi la Ambasada. Un abonament pentru toate cele patru zile de festival costă, până în 7 septembrie, 110 lei. Biletul pentru una din zilele de 9 sau 10 sau 11 septembrie costă 50 lei. Biletul de afterparty (între orele 23 şi 5) pentru una din zilele de 9 sau 10 septembrie costă 40 lei. După 7 septembrie, abonamentele vor costa 160 lei, iar biletele de o zi, 70 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.