Dublă victorie pentru SCM Politehnica în amicalele cu Metaloplastika Sabac. Ce jucători...

Dublă victorie pentru SCM Politehnica în amicalele cu Metaloplastika Sabac. Ce jucători nu au fost disponibili pentru ultima verificare înainte de start FOTO

0
DISTRIBUIȚI
scm poli sabac (1)
Marko Simovic, considerat a fi cel mai în formă polist

SCM Politehnica Timișoara a mai disputat în acest mijloc de săptămână două teste, ultimele ale verii. După eșecul la limită cu maghiarii de la Pick Szeged, handbaliștii alb-violeți au învins ieri seară și azi la amiază o altă vicecampioană, cea a Serbiei, Metaloplastika Sabac, scor 32-24, respectiv 28-27. Cristian Fenici și Andrei Santeiu nu au putut evolua din motive medicale.

SCM Poli a făcut ieri un meci foarte bun și a surclasat trupa din Sabac, câștigătoare a Cupei Serbiei, scor 32-24 (17-12). Astăzi, după un antrenament mai dur al gazdelor, sârbii au fost aproape să-și ia revanșa. Timișorenii au condus cu 12-9 la pauză și s-au distanțat în minutul 38 la patru reușite distanță, dar de fiecare dată Metaloplastika a replicat rapid pe tabelă. Au existat deoportrivă momente tensionate și hilare. Cei de la Poli au vrut un arbitraj ca penrtu gazde după ultimele deplasări, lucru care nu le-a convenit oaspeților. Antrenorul sârbilor certându-se cu tehnicianul Pero Milosevic în unele momente. Comică a fost și faza de lângă banca celor de la Metaloplastika. Pe final un jucător sârb a alunecat rău pe parchet și jucătorii oaspeți au folosit un portar de rezervă, pe post de mop. Deși scorul a fost strâns Poli nu a avut emoții în final, ultimul gol, a fost al celor din Sabac de 27-28, dar a venit în ultimele secunde.

SCM Politehnica încheie astfel partidele amicale cu un bilanț pozitiv, mulțumitor pentru scrupulosul Pero Milosevic. Marți, 30 august, de la ora 16.00 (TVR 2), bănățenii deschid noua ediție a Ligii Naționale cu un joc pe terenul nou promovatei Dobrogea Sud Constanța.

SCM Politehnica a punctat azi prin: Vuk Milosevic (7 goluri), Simovic, Lasica (ambii câte 6), Lazarov (4) L. Ștefan, Marjanovic (2) și Pejovic.

Fenici cu semnul întrebării și alte probleme medicale

Pero Milosevic s-a declarat per total încântat și de ultimele verificări înainte de startul sezonului. Totuși, SCM Poli are și câteva probleme medicale notabile. Astfel, nu se știe încă dacă Cristi Fenici va fi apt pentru jocul din Dobrogea sau primul joc din Cupa EHF cu estonii de la Polva Serviti (3 sau 4 septembrie). Mai mult, nu mai puțin de cinci jucători timișoreni au avut probleme digestive recent, fapt care le-a afectat randamentul.

”Au fost încă două jocuri. Nici ieri nu am mizat pe Fenici și Santeiu.


Fenici a avut mici probleme după jocul cu Szeged, care a fost un meci tare. Nu toți jucătorii au ritmul lui Simovic, care a venit de la CSM. Avem nevoie de timp, am făcut și antrenamente dure, nu am jucat perfect precum ieri sau contra Szegedului, pe mine mă interesează să îmbunătățim anumite lucruri, în defensivă… Vom vedea cum va fi Fenici. Am muncit în cele două jocuri, sunt mulțumit de echipă și de cum ne pregătim la antrenamente. În mod normal avem o rotație mai bună cu Fenici, a avut ghinion cu o problemă musculară. Vom vedea dacă se recuperează pentru Dobrogea sau Europa”, a declarat Pero Milosevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.