ȘOC la Foresta Suceava înainte de partida cu ASU Politehnica. UPDATE Bucovinenii...

ȘOC la Foresta Suceava înainte de partida cu ASU Politehnica. UPDATE Bucovinenii au oficial un nou antrenor principal

0
DISTRIBUIȚI
Cristian Popovici va prelua probabil banca Forestei. sursa foto:/www.botosaninecenzurat.ro
Cristian Popovici va prelua probabil banca Forestei. sursa foto: www.botosaninecenzurat.ro

ASU Politehnica Timișoara întâlnește duminică pe ”Dan Păltinișanu” o formație rănită. Foresta Suceava a început sezonul cu două eșecuri iar antrenorul principal Adrian Iencsi a simțit că e deja momentul să facă un pas în spate. Formația ”rebranduită” din Bucovina ar putea sosi în Banat însă cu Cristian Popovici pe bancă.

Doar două etape a stat Iencsi pe banca Sucevei.


Fosta Rapid CFR a cedat cu Unirea Târlungeni și UTA în primele două runde iar fostul jucător giuleștean și-a dat demisia. ”A fost dorinţa mea să plec, considerând că această conjunctură nu e potrivită pentru mine. Foresta este o echipă nouă, lumea vrea rezultate, ori noi am început târziu pregătirea, au venit mulţi jucători noi şi era nevoie de timp ca să ne omogenizăm şi să-mi implementez filozofia de joc”, a declarat Adrian Iencsi, citat de liga2.ro.

Președintele executiv al bucovinenilor, Dorin Goian, a subliniat că antrenorul nu a fost dat afară de conducere: ”Îi respect decizia, chiar dacă nu am înţeles exact de ce a luat această hotărâre”. Foresta a avut 3.000 de spectatori la ultimul meci iar o parte a publicului se pare că l-a apostrofat pe tehnician. Conform aceleiași surse, principalul favorit să-i ia locul lui Adrian Iencsi pe banca sucevenilor e Cristian Popovici, antrenor care a pregătit-o pe SC Bacău în sezonul trecut. ”Principalul” în vârstă de 46 de ani și-a dat acordul verbal de a prelua ACS Foresta Suceava și negocia azi ultimele detalii contractuale.

ASU Politehnica, cu un un prim punct în B obținut la Vâlcea în etapa trecută, primește vizita Forestei Suceava duminică, într-un meci programat la ora 12.30 (Digi). Fără doar și poate în lotul vizitatorilor se remarcă prezența lui Dorin Semeghin. Răzvan Avram, Vlad Bujor și Daniel Bălan sunt alte nume cunoscute din echipa bucovineană.

UPDATE Cristian Popovici a preluat oficial Foresta alături de ”secundul” Marius Gireadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.