Sorin Brîndescu, dezamăgit: ”Greșeli mari, de nedescris”. Reacția tehnicianului Forestei, Cristi Popovici,...

Sorin Brîndescu, dezamăgit: ”Greșeli mari, de nedescris”. Reacția tehnicianului Forestei, Cristi Popovici, după cadourile de la ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli Foresta (32)
Sorin Brîndescu are motive de nemulțumire legate de prestația propriilor jucători

ASU Politehnica a rămas cu un singur punct după trei runde de Liga a II-a în urma eșecului de pe teren propriu, scor 2-3 cu Foresta Suceava. Tehnicianul timișorenilor, Sorin Brîndescu, s-a arătat dezamăgit pe erorile repetate din defensivă și anunță noi schimbări în echipa alb-violetă.

Formația susținută de suporteri a rămas fără succes pe teren propriu în acest sezon. Sorin Brîndescu era supărat după ce gafele personale au șters lucrurile bune din jocul alb-violeților. ”E greu să-mi găsesc cuvintele pentru că am urmărit echipa de la Suceava, am pregătit jocul, cred că destul de bine. Jucătorii au încercat să-și respecte sarcinile, unii au avut mai multe, s-au achitat destul de bine. Dar am pierdut și sunt dezamăgit pentru că am făcut greșeli foarte mari, de nedescris să facem așa cadouri adversarului, am crezut că vor avea foarte mult de muncit cei care vor să ne bată. Dar din păcate azi cei din Suceava au câștigat cu destul de multă ușurință. E adevărat că și penalty-ul din finalul reprizei ne-a pus puțin plumb în picioare, dar nu justifică greșelile din repriza a doua. Una peste alta, asta e, mergem înainte”, a declarat Sorin Brîndescu.

”Probabil la meciurile de acasă trebuie să te deschizi, să ataci, și lași spații mai mari. Au avut în Matei un vârf foarte mobil, am încercat să-l închidem și cred că am făcut-o destul de bine, mai ales în prima repriză. Au avut situații, în rest ne-am apărat destul de bine, cred că puteam să închidem jocul la ocazia lui Mărgărit pentru 2-0. Nu a fost să fie… Le-am făcut mingea cadou în propriul careu”, a precizat Brîndescu cu referire la eșecurile de pe ”Dan Păltinișanu”.

Tehnicianul a dat asigurări că, la fel ca după jocul cu Chindia, unii componenți își vor pierde locul de titular. ”Cu siguranță, mai căutăm, și jucătorii trebuie să conștientizeze că atunci când intri în teren trebuie să fii concentrat pentru această echipă.


Nu contează dacă joci azi bine și meciul următor greșești, nu ai locul asigurat în echipă. Noi avem un lot de 24 de jucători, nu știm cât de valoros e dar încercăm să scoatem maximum… Pentru noi e rușinos că un jucător de 37 de ani (n.r. Dorin Semeghin) aleargă mai mult, a scos și penalty, a fost periculos, asta trebuie să ne dea de gândit”, a conchis Sorin Brîndescu.

Cristian Popovici, antrenorul Forestei: ”Căldură insuportabilă” și ”Am meritat victoria”

Noul tehnician al sucevenilor a făcut referiri și la canicula pe care s-a jucat azi. Cristian Popovici ține cont de gafele gazdelor, dar consideră că tot Foresta meria să se impună. ”Din punctul meu de vedere a fost în cele din urmă un joc spectaculos, chiar dacă ambele echipe am fost nevoite să jucăm pe o căldură insuportabilă. Nu știu dacă s-a mai jucat la Liga a II-a, I nici atât. Multe goluri, două dintre ele din greșeli foarte mari. Suntem în schimb foarte mulțumiți că am luat primele trei puncte, în special eu pentru că am venit săptămâna aceasta. Am încercat să implementez un alt modul de joc, cu care am avut rezultate până acum. Consider meritată victoria noastră, chiar dacă am marcat golurile 2 și 3 pe greșeli mari ale echipei din Timișoara. Dar am meritat tocmai prin prisma faptului că am mai avut ocazii mari de a marca. La acest capitol ne-au fost inferiori”, a spus și Cristi Popovici.

ASU Poli Foresta (24)

Antrenorul bucovinenilor a evitat să comenteze penalty-ul primit gratuit de Semeghin. ”Nu știu ce să spun, n-am cum să mă pronunț nici când e pentru, nici împotriva. Ne vedem de echipa noastră, nu știu dacă a fost sau nu. Dacă a dat înseamnă că a fost. Trebuie să ne obișnuim pentru că nu mai sunt arbitri din vechea gardă, sunt și ei tineri, așa cum suntem și noi obligați să jucăm cu jucători sub 21 de ani”, a explicat Popovici. Antrenorul Forestei e de părere că timișorenii nu vor avea probleme cu retrogradarea, dar nici nu vor conta în acest sezon în lupta pentru primele locuri: ”ASU Poli e o echipă care chiar dacă nu are nume sonore e bine formată, organizată, cu jucători tineri, o e chipă bună care cred că o să aibă un parcurs destul de bun, undeva la mijlocul clasamentului. Se vede că e bine antrenată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.