Sorin Drăgoi, după eșecul aspru suferit de ACS Poli: ”Merg până la...

Sorin Drăgoi, după eșecul aspru suferit de ACS Poli: ”Merg până la măsuri drastice”. Cui i s-a interzis să vorbească în numele clubului

1
DISTRIBUIȚI
SORIN DRAGOI LA PRESSALERT02_resize
Sorin Drăgoi nu a fost încântat de prestația lui ACS Poli împotriva moldovenilor

Președintele lui ACS Poli Timișoara, Sorin Drăgoi, a vorbit azi despre o ședință pe care a purtat-o cu staff-ul clubului după înfrângerea rușinoasă de pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 0-5. Conducătorul bănățenilor susține că nu s-a pus problema demiterii lui Ionuț Popa, dar consideră că ”scuza” lotului nu poate fi luată în considerare și anunță ”măsuri drastice” pentru toți cei implicați.

”Am făcut o ședință la club, cu tot staff-ul tehnic, toată lumea, în care am cerut să-mi dea și mie explicații față de ultimul joc pe care l-a prestat echipa. Îi las pe ei punctual să spună ce anume. Eu am spus că sunt dispus să merg până la măsuri drastice. Fiecare să-și facă treaba pentru care e angajat sau plătit…”, a declarat Sorin Drăgoi, care a inclus aici posibilitatea unor sancțiuni financiare.

Legat de noii jucători Drăgoi a spus că aceștia sunt cu banii la zi. Noul președinte i-a interzis practic lui Ioan Miculaș, managerul sportiv al echipei, care oferea informații despre starea aproximativă a datoriilor, să mai vorbească cu presa în numele clubului. Decizia luată de președinte e ca declarațiile conducerii să vină doar de la el sau prin intermediul biroului de presă. ”Situația salariilor e la zi. Degeaba aducem parteneri dacă echipa merge rău, scuze de genul că nu avem lotul suficient, că a fost de B și nu de a A, nu accept.


Declarațiile se fac prin biroul de presă, domnul Miculaș dacă a declarat, a făcut-o personal”, a răspuns Drăgoi când a fost întrebat de ultimele informații oferite de fostul președinte.

Despre pericolul depunctării

Și de această dată Sorin Drăgoi s-a ferit să ofere o sumă aproximativă a valorii datoriilor pe care le are clubul către foști jucători, ANAF, șamd. ”Mai sunt datorii, și la finanțe mai sunt niște datorii de plătit, mai avem… Suma exactă nu știu, o să iau situația de la contabilitate. La 30 septembrie se monitorizează datoriile la 30 iunie, dacă suntem cu toate la zi pentru 30 iunie, personal, tot, firmele de impresariat – cazul Pedro Henrique, mergem mai departe, următoarea monitorizare e peste trei luni, al fel pentru septembrie, dacă nu suntem la zi suntem depunctați. Presiunea e mare pentru mine ca președinte…”, a precizat Drăgoi.

Președintele ACS Poli a reiterat ideea că clubul ar avea șanse de anulare a penalizării pentru neîndeplinirea baremului: ”Vrem să se renunțe cumva la depunctarea aceea. Nu știu juridic, dar din discuțiile cu cei care ne reprezintă, avocatul cu care am semnat contractul, ne-a spus că sunt șanse să câștigăm cele opt puncte. Undeva pe la sfârșitul lunii septembrie cred că poate veni o decizie”. Există și o sesizare a celor de la UTA împotriva LPF, Rapid și ACS Poli, care se judecă pe 24 august la Comisia de Disciplină și Etică, cu privire la atribuirea locului de Liga I, dar această ”inițiativă” pare să aibă cam aceleași șanse cu demersul bănățean la TAS.

Parteneriat reînnoit

ACS Poli a prezentat azi reînnoirea unui parteneriat mai vechi cu un hypermarket cunoscut, nici în acest caz nu s-au oferit date concrete. Un aspect deja obișnuit. Cert e că o parte din sponsorii vechi vor apărea și în sezonul acesta pe tricourile timișorenilor, cu excepția unuia. ”Din păcate există un sponsor care nu a continuat colaborarea din cauza rezultatelor. E foarte greu să convingi o multinațională să vină lângă echipă. De aceea azi e o zi fericită pentru noi din acest punct de vedere”, a explicat Radu Birlică, directorul de marketing al clubului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.