Sponsor puternic pentru ASU Politehnica. Vezi ce firmă importantă se implică la...

Sponsor puternic pentru ASU Politehnica. Vezi ce firmă importantă se implică la clubul susținut de suporteri

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli Foresta (15)
ASU Politehnica va avea parte de un sponsor puternic

Deși nu a avut parte de un start grozav în Liga a II-a conducerea nou promovatei ASU Politehnica Timișoara anunță startul unui parteneriat cu o firmă puternică. Alexandrion Grup se va alătura proiectului suporterilor după ce în urmă cu trei ani au existat tatonări pentru o implicare la concitadina ACS Poli.

ASU Poli și Alexandrion Grup România vor organiza o conferință de presă comună joi prin care se anunță începerea parteneriatului dintre cele două.


Deși nu se cunosc mai multe detalii legate de implicarea importantului producător de băuturi alcoolice la clubul bănățean, se pare că noul sponsor va avea o contribuție serioasă. O dovadă în acest sens este faptul că președintele și fondatorul Alexandrion Grup, Nawaf Salameh va fi prezent la evenimentul la care din partea clubului timișorean au fost invitați managerul sportiv Marius Cociu, antrenorul principal Sorin Brîndescu și căpitanul echipei, Cristi Gălan.

Interesant e că în iulie 2013 au existat tatonări între Alexandrion și ACS Poli, dar nu s-a ajuns la niciun acord. Unul dintre motive ar fi fost că firma dorea să preia frâiele clubului, din același motiv Alexandrion nu s-a mai implicat nici la echipa de fotbal ”U” Cluj. Totuși, producătorul de băuturi alcoolice a mai avut tangențe cu sportul, prin diverse sponsorizări, iar tot în Ardeal, echipa de handbal feminin clujeană a și purtat denumirea ”U” Alexandrion.

ASU Politehnica a început B-ul cu două eșecuri și o remiză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.